Ο Γιάννης Κιόρογλου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο βραβευμένος σεφ που δραστηριοποιείται στις Κάννες και το St Barth, ετοιμάζει καινούργια εστιατόρια στην Ελλάδα.

Γιάννης Κιόρογλου

Έχω απολαύσει την κουζίνα του στις Κάννες και το Σεν – Τροπέ όπου ηγείται μιας μπριγάδας 40 Ελλήνων μαγείρων και του βγάζω το καπέλο. Ο Γιάννης Κιόρογλου ξεκινάει φέτος δύο νέα project στην Ελλάδα. Κατ' αρχάς στο Κολονάκι, στο 3όροφο κτίριο της Αναγνωστοπούλου 3 που πέρυσι φιλοξενούσε το "Room" και τον Διονύση Σχοινά, ετοιμάζεται πυρετωδώς εστιατόριο με comfort chic ελληνομεσογειακή κουζίνα στο ισόγειο.

Γιάννης Κιόρογλου

Κατά πάσα πιθανότητα το όνομά του θα είναι "Yani" και το εστιατόριο που στόχος είναι να ανοίξει 15 Δεκεμβρίου γίνεται με συνεργασία Κιόρογλου και Γιάννη Τσακουμάκου ("Parfait"). Το δεύτερο εστιατόριο ετοιμάζεται στην πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη, ψηλά στο Πανόραμα. Εκεί, στο "Onora", ο Κιόρογλου στήνει μια φάση με κάρβουνα και ανοιχτές φωτιές όπου θα μαγειρεύει , θα ψήνει και θα καπνίζει. Στόχος του ένα αναβαθμισμένο μεζεδοπωλείο που θα κάνει πρωταθλητισμό στη σχέση ποιότητας/ τιμής. Το "Onora" θα ξεκινήσει γύρω στις 15 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.