Ο Stanley Tucci θα είναι ο οικοδεσπότης των World's 50 Best Restaurants 2022

Ο ΣΤΑΝΛΕΪ ΤΟΥΤΣΙ ΣΤΟ SEARCHING FOR ITALY

Ο Stanley Tucci αποτελεί εδώ και δεκαετίες μία από τις πιο συμπαθητικές και cool φυσιογνωμίες του Χόλιγουντ, έχοντας υποδυθεί δεκάδες διαφορετικούς χαρακτήρες όλα τα χρόνια της κινηματογραφικής -αλλά και τηλεοπτικής- του δράσης. Παράλληλα, ο 61χρονος Νεοϋορκέζος ηθοποιός έχει παρουσιάσει εντόνως, ειδικά τα τελευταία έτη, και μία άλλη πτυχή του χαρακτήρα του: Εκείνη του food lover και restaurant enthusiast, γεγονός που τον έχει καταστήσει αγαπητό (και) στον γαστρονομικό κόσμο, με κερασάκι στην τούρτα το πολύ αξιόλογο ταξιδιωτικό show/travelogue του CNN, Searching for Italy. Τι σχέση όμως μπορεί να έχει με έναν θεσμό όπως τα The World's 50 Best Restaurants 2022;

Ο σωστός άνθρωπος, στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή

Δεν θα έπρεπε να προκαλεί σε κανέναν, καμία απολύτως εντύπωση που ο Stanley Tucci επιλέχθηκε να είναι ο οικοδεσπότης/παρουσιαστής της φετινής τελετής για την ανάδειξη των 50 καλύτερων εστιατορίων του πλανήτη.

Η παρουσία του Tucci θα δώσει έξτρα προβολή στον περίφημο γαστρονομικό θεσμό και είναι βέβαιο πως θα προσελκύσει ακόμη περισσότερα βλέμματα, πέρα από εκείνα των aficionados της γεύσης σε κάθε γωνιά του κόσμου. 

Η 20η απονομή των The World’s 50 Best Restaurants Awards θα λάβει χώρα στις 18 Ιουλίου στο Old Billingsgate Market του Λονδίνου - αρχικά, το μέρος που είχε επιλεγεί ήταν η Μόσχα αλλά ο πόλεμος στην Ουκρανία οδήγησε τους αρμόδιους φορείς στην επιλογή της βρετανικής μητρόπολης. 

> Διάβασε ακόμη: Θα έπαιρνες ποτέ burger σε ένα high-end εστιατόριο;

Πριν μερικές ημέρες έγιναν γνωστά τα εστιατόρια της λίστας 51-100. Υπενθυμίζουμε πως η φετινή τελετή θα μεταδοθεί live από το κανάλι των The World's 50 Best Restaurants στο Youtube.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Βεργιώτικο"

Μυσταγωγική κρεατοφαγία στη σπηλιά

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/12/2025

Το πιάτο της εβδομάδας: Σολομός με στρατσιατέλα στο Matsuhisa Athens

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Νέος σεφ στα εστιατόρια 'Barbarossa' ο Αθανάσιος Κακαράς

Αλλαγή καπετάνιου στο πηδάλιο της γευστικής διεργασίας για τα δημοφιλή εστιατόρια Πάρου και Αθήνας.

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

Το κομψό brunch του InterContinental Athens επαναναπροσδιορίζει το στυλ

Πρόσφατα ανανεωμένο, το "Artlounge" στο λόμπι του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν χώρο όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την υψηλή φιλοξενία, δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον για να ξεκινήσει η μέρα με γεύση και στιλ.

Nonnas Athens

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της Πλάκας, όμως οι "Nonnas" του χρειάζονται σαφέστερη ταυτότητα και λίγη παραπάνω χάρη, για να εξασφαλίσουν το στίγμα τους στην περιοχή.