Ο Εκπαιδευτικός Πρωταγωνιστής των Χρυσών Σκούφων 2022

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, που πρώτο εισήγαγε την ειδικότητα της Μαγειρικής στην επαγγελματική κατάρτιση στην Ελλάδα το 1998, στήριξε τους Χρυσούς Σκούφους, βάζοντας τη δική του πινελιά στη λαμπερή βραδιά του diner de gala.

ΙΕΚ Δελτα Χρυσοί Σκούφοι 2022

Το 1998 το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πρώτο εισήγαγε την ειδικότητα της Μαγειρικής - Chef στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας. Έκτοτε ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με τις ειδικότητες Μαγειρικής & Αρτοποιίας -Ζαχαροπλαστικής, διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο σπουδών και την ποιοτική κατάρτιση που προσφέρει στους σπουδαστές.

Σήμερα, με έδρα σε 8 πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο) αποτελεί την πιο πολυνίκη σχολή σε διαγωνισμούς στην Ελλάδα, ενώ η πρωτοποριακή 360ο σπουδαστική εμπειρία που προσφέρει, περιλαμβάνει γνώσεις δίπλα στους καλύτερους chef -εκπαιδευτές, καθημερινή εργαστηριακή εξάσκηση σε σύγχρονες βραβευμένες εγκαταστάσεις και σημαντική επιμόρφωση από το δίκτυο των συνεργαζόμενων chef και εταιριών.

Για την εκπαιδευτική χρονιά 22-23 προγραμματίζονται τα καθιερωμένα Masterclasses Γαστρονομίας, με τη συμμετοχή διακεκριμένων chef, όπως ο Arnaud Bignon, o Adam Κοντοβάς, η Κωνσταντίνα Φάκλαρη και ο Μανώλης Στήθος. Οι εκατοντάδες απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κάθε χρόνο, απολαμβάνουν μια επιτυχημένη καριέρα στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις του κλάδου. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δεν θα μπορούσε να μη δηλώσει "παρών" στη μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας, υποστηρίζοντας τους Χρυσούς Σκούφους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.