Ο Εκπαιδευτικός Πρωταγωνιστής των Χρυσών Σκούφων 2022

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, που πρώτο εισήγαγε την ειδικότητα της Μαγειρικής στην επαγγελματική κατάρτιση στην Ελλάδα το 1998, στήριξε τους Χρυσούς Σκούφους, βάζοντας τη δική του πινελιά στη λαμπερή βραδιά του diner de gala.

ΙΕΚ Δελτα Χρυσοί Σκούφοι 2022

Το 1998 το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πρώτο εισήγαγε την ειδικότητα της Μαγειρικής - Chef στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας. Έκτοτε ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με τις ειδικότητες Μαγειρικής & Αρτοποιίας -Ζαχαροπλαστικής, διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο σπουδών και την ποιοτική κατάρτιση που προσφέρει στους σπουδαστές.

Σήμερα, με έδρα σε 8 πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο) αποτελεί την πιο πολυνίκη σχολή σε διαγωνισμούς στην Ελλάδα, ενώ η πρωτοποριακή 360ο σπουδαστική εμπειρία που προσφέρει, περιλαμβάνει γνώσεις δίπλα στους καλύτερους chef -εκπαιδευτές, καθημερινή εργαστηριακή εξάσκηση σε σύγχρονες βραβευμένες εγκαταστάσεις και σημαντική επιμόρφωση από το δίκτυο των συνεργαζόμενων chef και εταιριών.

Για την εκπαιδευτική χρονιά 22-23 προγραμματίζονται τα καθιερωμένα Masterclasses Γαστρονομίας, με τη συμμετοχή διακεκριμένων chef, όπως ο Arnaud Bignon, o Adam Κοντοβάς, η Κωνσταντίνα Φάκλαρη και ο Μανώλης Στήθος. Οι εκατοντάδες απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κάθε χρόνο, απολαμβάνουν μια επιτυχημένη καριέρα στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις του κλάδου. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δεν θα μπορούσε να μη δηλώσει "παρών" στη μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας, υποστηρίζοντας τους Χρυσούς Σκούφους.

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Sanchez' χωρίς το 'Dirty' στο Ψυχικό

Η συνύπαρξη γαστρονομίας, ποτού και ψυχαγωγίας καθιστά το δημοφιλές σημείο του Ψυχικού έναν από τους πιο ελκυστικούς μεξικάνικους προορισμούς της πόλης - πλέον, πιο cozy από ποτέ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Κατσικίσιο τυρί με κερήθρα και αγουρέλαιο στο 'Λινού Σουμπάσης και ΣΙΑ'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Μια ανανεωμένη γαστρονομική εμπειρία στο eclectic eatery του κέντρου

Ο αξιόλογος σεφ Νίκος Ζέρβος παρουσιάζει ένα νέο μενού με άποψη και νοστιμιά.

Στο "Sea You Restaurant- Mezeri" η γειτονιά ξαναζεί και η θάλασσα παρτάρει

Κοσμικά party vibes, ψαροφαγική αίσθηση και μια όρεξη... να λερωθούμε στο Κολωνάκι.

Στο βασίλειο της "Δούκισσας", όλοι υποκλίνονται στους εξαιρετικούς μεζέδες

Στην προσεγμένη και κομψή "Δούκισσα", η μεζεδοκατάνυξη ισορροπεί ανάμεσα στο ρουστίκ και το μοντέρνο αλλά το κάνει εντός μιας value for money σχέσης.

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο Dada's

Το μοντέρνο στέκι στη Νέα Πεντέλη με το ιδιαίτερο design και την comfort κουζίνα θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή.