Η "Σπονδή" φέρνει τη γεύση της στη Σαντορίνη

Πόστο με θέα καλντέρα πιάνει και ο όμιλος Τραστέλη για το φετινό καλοκαίρι, με το «Magma by Spondi» του ξενοδοχείου Hyatt να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τις γαστρονομικές μετοχές για το νησί του ηφαιστείου.

Magma by Spondi

Τη διεθνή υψηλή γαστρονομία με τη βαθιά κυκλαδίτικη παράδοση της Σαντορίνης θα επιχειρήσει να συζεύξει ο βραβευμένος executive chef του ομίλου Τραστέλη, Arnaud Bignon, φέρνοντας τη χρυσοσκουφάτη κομψότητα της "Σπονδής" στο νησί του ηφαιστείου, για το ολοκαίνουριο εστιατόριο "Magma by Spondi", που θα ανοίξει τις πόρτες του τον ερχόμενο Μάιο, στο "Magma Resort" του ομίλου Hyatt, στο Βουρβούλο.

O Arnaud Bignon επιστρέφει στην Αθήνα

Τοποθετώντας τη γαστρονομική του πρόταση πλάι σ’ αυτές των Έκτορα Μποτρίνι (όμιλος "Katikies") και Λευτέρη Λαζάρου (ξενοδοχείο "Grace"), ο Arnaud Bignon ανεβάζει έτι περαιτέρω τις γαστρονομικές μετοχές του νησιού του ηφαιστείου, που δεν σταματά να υποδέχεται και νέες, στιβαρές ξενοδοχειακές αφίξεις: το "Magma Resort" θα είναι άλλωστε το πρώτο ξενοδοχείο της Hyatt στα ελληνικά νησιά, ενώ Σαντορίνη θα πατήσουν φέτος τόσο η Hilton με το "Sea Breeze" (στον Εξωμύτη) όσο και η Radisson με το "Zafron Resort".

Magma Resort Santorini Hyatt

Με ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο και την Ανάφη κι αισθητική εμπνευσμένη από την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, αλλά και το ηφαιστειογενές υπόβαθρο του νησιού, το "Magma Resort" θα ενσωματώνει την αίσθηση του παραδοσιακού οικισμού στον μοντέρνο, βιώσιμο σχεδιασμό του, ενώ θα περιλαμβάνει αναφορές σε στοιχεία όπως η λάβα και η πέτρα, αλλά και τα οινοτόπια που θα το περιβάλλουν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μπουφές την Κυριακή: Ταρατσάτο brunch με θέα Ακρόπολη στο Rodopou & Beyond

Το εστιατόριο του Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue μας συστήνει τη δική του εκδοχή brunch, σε συνδυασμό με φανταστική θέα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Στου Ψυρρή παίζει ένα από τα πιο urban cool μέρη της Αθήνας

Νόστιμη κουζίνα, listening bar, ανοιχτόκαρδος χώρος, κοσμοπιλίτικη εσάνς, όμορφη αυλή, όλα σε ένα.

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.