Το Sea Breeze της Hilton θα είναι το απόλυτο Beach Resort στη Σαντορίνη! 03/09/2021

Η Σαντορίνη, το νησί που κάθε χρόνο φιλοξενεί κάτι παραπάνω από 2.000.000 τουρίστες, την ερχόμενη άνοιξη θα έχει στη διάθεσή της μία από τις πιο σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες παγκοσμίως. Μετά την Κρήτη, η αίγλη του Curio Collection by Hilton φτάνει και αγκυροβολεί τώρα νότια του Κυκλαδίτικου νησιού, στον Εξωμύτη, θα ονομάζεται Sea Breeze Santorini Beach Resort και πρόκειται να συμπυκνώνει τη φυσική ομορφιά του Αιγαίου και των Κυκλάδων.

banner

37 ευρύχωρα δωμάτια, ιδιωτικές βεράντες και πισίνες, spa, τζακούζι, εστιατόρια, bars, εγκαταστάσεις για fitness και μια ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου είναι μόνο μερικά από τα κομφόρ που το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Curio Collection θα προσφέρει στους επισκέπτες του.

Συν τοις άλλοις, είναι και η στρατηγική τοποθεσία του ξενοδοχείου τέτοια, που παρέχει στον ταξιδιώτη μια άνετη ξενάγηση στα πιο όμορφα τοπόσημα του νησιού, όπως στα αρχιτεκτονικά γοητευτικά Θήρα, ή την προϊστορική πόλη στο Ακρωτήρι. Η Βλιχάδα, με τις θαλασσινές ταβέρνες, την πολυσύχναστη προκυμαία, τα πλούσια αξιοθέατα (βλ. Arts Factory) και την παραλία με τα μαύρα βότσαλα, δεν απέχει παραπάνω από δύο χιλιόμετρα, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους ηφαιστειακούς βράχους του νησιού άλλα και σε πολλές ακόμη γραφικές ακρογιαλιές, όπως αυτή της Κόκκινης Παραλίας ή της Περίσσας.

banner

Η συνεργασία της Hilton με την Alexandros LTD, ενός ελληνικού ομίλου που διαθέτει περίσσεια εμπειρία στους ξενοδοχειακούς χώρους και φημίζεται για τον φιλόξενο χαρακτήρα του στο νησί αλλά και για τις τουριστικές του υπηρεσίες, «γεννά» το Sea Breeze Santorini Beach, ένα από τα 66 brand της Curio Collection by Hilton που βρίσκονται υπό κατασκευή τη στιγμή αυτή στην Ευρώπη.

Ο κος Μιχάλης Καραμολέγκος, ιδιοκτήτης της Alexandros LTD αισθάνεται «ενθουσιασμένος γι’ αυτήν τη συνεργασία και ανυπομονούμε να διευρύνουμε τη σχέση μας στο μέλλον. Σχεδιάζουμε να είμαστε έτοιμοι για τα εγκαίνια του ξενοδοχείου την επόμενη σεζόν και αδημονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες σε έναν τόσο εντυπωσιακό χώρο». Επίσης, θεωρεί πως «Η πολύχρονη εμπειρία μας, μας καθιστά ιδανικούς συνεργάτες για το λανσάρισμα του πρώτου ξενοδοχείου της οικογένειας Hilton στο νησί».

banner
banner