Οι Πέμπτες στην πισίνα του «St. George Lycabettus» έχουν μυρωδιά bbq

Από τις 18/6 ξεκινούν barbeques για όλη την οικογένεια στον κομψό χώρο του Vertigo Pool Club.

Οι Πέμπτες στην πισίνα του «St. George Lycabettus» έχουν μυρωδιά bbq

Τις πόρτες του άνοιξε μόλις εκ νέου το πολυτελές «St. George Lycabettus», μαζί με τον ιδιαιτέρως κομψό χώρο του Vertigo Pool Club πλάι στην πισίνα του ξενοδοχείου που προσφέρει χαλάρωση, ηρεμία και πανοραμική θέα στην πόλη. Μια καλή αφορμή για να τον γνωρίσουμε προσφέρουν τα εβδομαδιαία barbeques που ξεκινούν από αυτήν την Πέμπτη 18/6, και θα έχουν μάλιστα οικογενειακό χαρακτήρα. Όσο λοιπόν εσείς θα απολαμβάνετε το ειδικό μενού BBQ mixed grill που θα ξετυλίγεται με φόντο το ηλιοβασίλεμα στις πλαγιές του Λυκαβηττού, η εξειδικευμένη ομάδα της Nannuka θα απασχολεί τους μικρούς επισκέπτες από τις 6-9 το απόγευμα με δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια και παιδικό σινεμά. Το ειδικό μενού κοστίζει € 35 κατ’άτομο ή € 60 για δύο άτομα, ενώ τα παιδιά έως 12 ετών έχουν έκπτωση 50%. Οι κρατήσεις για παρέες μέχρι 6 άτομα γίνονται στο 2107416191.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.