Το «Del Posto» παίρνει θέση στο «Εν Πλω»

Σε νέα εποχή μπαίνει το γνωστό all day café restaurant του ομίλου Σταθοκωστόπουλου, με μοντέρνα ιταλική κουζίνα διά χειρός Μιχάλη Ντουνέτα πάνω στη θάλασσα.

Το «Del Posto» παίρνει θέση στο «Εν Πλω»

Το παλιό «Εν Πλω» του ομίλου Σταθοκωστόπουλου μόλις απέκτησε νέο όνομα, αέρα, σεφ και γαστρονομικό concept. Από τα μέσα Ιουνίου αναλαμβάνει σεφ ο Μιχάλης Ντουνέτας, δημιουργώντας στον χώρο του παλιού all day café restaurant ένα εντελώς καινούργιο εστιατόριο με σύγχρονη ιταλική κουζίνα, παιχνιδιάρα και ιδιαίτερα γευστική, ενθυμούμενος την παλιά του αγάπη.

Οι προτάσεις και τα πιάτα είναι ήδη έτοιμα και για να δώσουμε μια ιδέα, ο Μιχάλης ετοιμάζει σολομό μαρινάτο ταρτάρ με κρέμα αγριοράπανου, αστακό με ντοματίνια και κρέμα μοτσαρέλας, fritto misto di mare με γαρίδα, καλαμάρι και πικάντικη μαγιονέζα καθώς και μια μεγάλη σειρά από ζυμαρικά και ριζότι, όπως ανάποδη καρμπονάρα, saccottini γεμιστά με σπαράγγια και γαρίδες, μαύρο ριζότο με καραβίδα και φύλλα χρυσού. Στα κυρίως δεν θα λείπουν επίσης τα κρεατικά και το ψάρι στον ξυλόφουρνο, ενώ η pasta καθώς και τα ψωμιά θα ετοιμάζονται στην κουζίνα. Και στη νέα του εποχή ο χώρος θα χωρίζεται στα δύο, με καφέ στη μία μεριά και το εστιατόριο στην άλλη, με ροτόντες στρωμένες με λευκά λινά τραπεζομάντηλα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
31/10/2025

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.