To «Buba» μετατρέπεται σε Wonderland

Για μία ημέρα το εξοτίκ μπιστρό της Κηφισιάς φιλοξενεί ένα ξεχωριστό community project για όλες τις ηλικίες.

To «Buba» μετατρέπεται σε Wonderland

Για μία ημέρα το εξοτίκ μπιστρό της Κηφισιάς φιλοξενεί ένα ξεχωριστό community project για όλες τις ηλικίες. Αυτήν την Κυριακή 8/12, από τις 12 το μεσημέρι και μετά το Buba Wonderland απλώνεται σε όλους τους χώρους του ατμοσφαιρικού νεοκλασικού κτιρίου, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να το εξερευνήσουν. Θα υπάρχουν, ανάμεσα σε άλλα, fashion bazaar με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, beauty corner, ένα spiritual space στον επάνω χώρο που επιφυλάσσει από tarot readings μέχρι καρμική αστρολογία, live DJ sets, θέατρο σκιών άλλα και ένας ειδικά σχεδιασμένος χώρος για τους μικρούς επισκέπτες με δημιουργική απασχόληση από την εικαστικό Έφη Φουρίκη και την αρχιτέκτονα Ελεονώρα Παπαπέτρου. Το μενού της ξεχωριστής αυτής δράσης συμπληρώνεται με thai και βιετναμέζικο street food (σε συνεργασία με το δημοφιλές αδερφάκι του «Buba» που ακούει στο όνομα «Madame Phu Man Chu») αλλά και τα signature cocktail του καταλόγου σε ειδικές τιμές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.