3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν

Χαλαρώνουμε, τσιμπολογάμε και πίνουμε κοκτέιλ σε πολύχρωμες αυλές και κήπους της πόλης.

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν

Χαλαρώνουμε, τσιμπολογάμε και πίνουμε κοκτέιλ σε πολύχρωμες αυλές και κήπους της πόλης.

«La Casa Azul»

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 1

Η πολύχρωμη τροπική αυλή του Περιστερίου με το σιντριβάνι και τον λουλουδιασμένο χάρτη της Λατινικής Αμερικής μας ταξιδεύει σε μακρινούς προορισμούς, ενώ η κουζίνα ποντάρει στις μοντέρνες λατινοαμερικάνικες γεύσεις, η μπάρα στα στιβαρά ποτά βάσης και η κονσόλα σε ρυθμούς cumbia, tropical και afro.

«Artisanal Lounge & Gardens»

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 2

Ο χαρισματικός κηφισιώτικος κήπος αποτελεί διαχρονική πηγή δροσιάς, αέρινα υφάσματα ανεμίζουν στην open air orangerie, οι feelgood μουσικές μας φτιάχνουν τη διάθεση και οι μοντέρνες ελληνικές γεύσεις του Δημήτρη Δημητριάδη βρίσκουν την ιδανική συνοδεία στα signature cocktail της Δήμητρας Αντωνακοπούλου.

«Dos Hermanos»

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 3

Τα ζουμερά fajitas και οι πεντανόστιμες enchiladas είναι μερικά μόνο από τα μεξικάνικα classics που απολαμβάνουμε κάθε φορά που χτυπάμε κάρτα στο αγαπημένο εστιατόριο της Κηφισιάς, το οποίο περνά το καλοκαίρι του στον πανέμορφο εξωτικό κήπο παρέα με εκλεκτά κοκτέιλ και λάτιν μουσικές.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Artisanal

Ζηρίνη 2, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Casa Azul (La)

Θηβών 143 & Πελοπίδα 13, Περιστέρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.