3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν

Χαλαρώνουμε, τσιμπολογάμε και πίνουμε κοκτέιλ σε πολύχρωμες αυλές και κήπους της πόλης.

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν

Χαλαρώνουμε, τσιμπολογάμε και πίνουμε κοκτέιλ σε πολύχρωμες αυλές και κήπους της πόλης.

«La Casa Azul»

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 1

Η πολύχρωμη τροπική αυλή του Περιστερίου με το σιντριβάνι και τον λουλουδιασμένο χάρτη της Λατινικής Αμερικής μας ταξιδεύει σε μακρινούς προορισμούς, ενώ η κουζίνα ποντάρει στις μοντέρνες λατινοαμερικάνικες γεύσεις, η μπάρα στα στιβαρά ποτά βάσης και η κονσόλα σε ρυθμούς cumbia, tropical και afro.

«Artisanal Lounge & Gardens»

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 2

Ο χαρισματικός κηφισιώτικος κήπος αποτελεί διαχρονική πηγή δροσιάς, αέρινα υφάσματα ανεμίζουν στην open air orangerie, οι feelgood μουσικές μας φτιάχνουν τη διάθεση και οι μοντέρνες ελληνικές γεύσεις του Δημήτρη Δημητριάδη βρίσκουν την ιδανική συνοδεία στα signature cocktail της Δήμητρας Αντωνακοπούλου.

«Dos Hermanos»

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 3

Τα ζουμερά fajitas και οι πεντανόστιμες enchiladas είναι μερικά μόνο από τα μεξικάνικα classics που απολαμβάνουμε κάθε φορά που χτυπάμε κάρτα στο αγαπημένο εστιατόριο της Κηφισιάς, το οποίο περνά το καλοκαίρι του στον πανέμορφο εξωτικό κήπο παρέα με εκλεκτά κοκτέιλ και λάτιν μουσικές.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Casa Azul (La)

Θηβών 143 & Πελοπίδα 13, Περιστέρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.