«Ouzeri Aegeon»: Η αττική ριβιέρα γιορτάζει την παράδοση με φαντασία

Εκλεκτά φρέσκα ψάρια και πιάτα με άποψη σε νησιώτικο ντεκ. Το αγαπημένο θαλασσινό εστιατόριο-ουζερί ανεβάζει την παραδοσιακή κουλτούρα του μεζέ σε νέο επίπεδο.

«Ouzeri Aegeon»: Η αττική ριβιέρα γιορτάζει την παράδοση με φαντασία

Αν θέλετε να χαρίσετε στον εαυτό σας μια ξεχωριστή βραδιά δίπλα στη θάλασσα με την παρέα σας και γεύσεις του ελληνικού καλοκαιριού, το αγαπημένο θαλασσινό εστιατόριο-ουζερί με τη σφραγίδα του «Grand Resort Lagonissi» ανεβάζει την παραδοσιακή κουλτούρα του μεζέ σε νέο επίπεδο.

Το σκηνικό στο νησιώτικο ντεκ με τις αναπαυτικές μπλε καρέκλες και τις λάμπες που παραπέμπουν σε παλιά ψαράδικα είναι άκρως ρομαντικό, με το πανόραμα της αττικής ριβιέρας που καθρεφτίζεται στο νερό να σε ταξιδεύει. Οι δημιουργικές ελληνικές γεύσεις με τη σφραγίδα του σεφ Παναγιώτη Τούμπα δίνουν έμφαση στο ψάρι, το έμπειρο σέρβις φροντίζει για κάθε λεπτομέρεια, ενώ το τρίο των Αταίριαστων, άλλο ένα σήμα κατατεθέν για τους σταθερούς επισκέπτες, δίνει το ιδανικό σάουντρακ στη βραδιά.

«Ouzeri Aegeon»: Η αττική ριβιέρα γιορτάζει την παράδοση με φαντασία - εικόνα 1

Στο μενού το τηγανητό ψαράκι ημέρας και τα εκλεκτά φρέσκα ψάρια, ψημένα όπως τα επιθυμείτε, συναντούν τις comfort προτάσεις με πιο μοντέρνα ματιά, όπως η ψητή φλαμπουρίτσα με ντομάτα, σύκα και γλυκό βαλσάμικο, η αιγαιοπελαγίτικη ψαρόσουπα με μάγουλα σφυρίδας, κοκκάρια και ζαφορά και τα ταλιολίνι με μελάνι σουπιάς, γαρίδες, ντοματίνια και σάλτσα λευκού κρασιού με εστραγκόν.

Θα βρείτε ακόμη πρωτότυπα μαγειρευτά με ψάρι, όπως τα γιουβαρλάκια μπακαλιάρου σε κακαβιά και μυρωδικά, ενώ δεν λείπουν οι επιλογές σε κρέας, όπως η μοσχαρίσια ταλιάτα με νεαρές πατάτες φούρνου, ρόκα, φλοίδες γραβιέ­ρας και λαδολέμονο τρούφας, και βέβαια οι ευφάνταστες γλυκές εκπλήξεις, όπως το εκμέκ τσουρέκι αρωματισμένο με μαστίχα, που σερβίρεται με παγωτό καϊμάκι και γλυκό του κουταλιού κυδώνι.

Περισσότερες πληροφορίες

Ouzeri

(ξεν. «Grand Resort Lagonissi») 40ό χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρώγα: Το πιο μικρό wine bar της χώρας άνοιξε στην Σύρο

To μικροσκοπικό wine bar είναι το νέο στέκι στην Ερμούπολη και αποδεικνύει περίτρανα ότι το μέγεθος δεν μετράει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
26/06/2025

Crios Paros

Το πιο upscale beach bar της Πάρου φέρνει μυκονιάτικο αέρα στο νησί, με κοφτερή αισθητική και σέρβις αιχμής σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της δυτικής πλευράς, ενώ στην κουζίνα, που επιμελείται ο βραβευμένος σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης και εκτελεί ο νεαρός Σπύρος Δήμητσας, η ελληνική beachside γεύση αποκτά μοντέρνα έκφραση, αναδεικνύοντας την εκλεκτή τοπική και ευρύτερα ελληνική πρώτη ύλη.

Patio

Ο Παναγιώτης Γιακαλής φέρνει τη μικρή αυλή του ξενοδοχείου "The Margi" στην πιο μεγάλη στιγμή της μέχρι σήμερα.

Mirlo: To νέο spot για αυθεντικό κεμπάμπ και μεζικλίκια

Η ομάδα του Mirlo στο Γκάζι ειδικεύεται στο street food με νόημα και μας καλωσορίζει στην νέα της προσπάθεια.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη μάς συστήνει το εκλεκτικό "Yphes"

Με περιβάλλον που αποπνέει δροσερή αύρα θερινής ραστώνης στην καρδιά της πόλης και κουζίνα υψηλών στροφών, το φρέσκο αυτό πόστο προσφέρει απλόχερα λόγους επαναλαμβανόμενης επιστροφής.

Hafu, το νέο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά

Μετά την Επιστροφή των Τζεντάι, του Ροζ Πάνθηρα και του Batman, τώρα η επιστροφή του Μενού. Ο Σωτήρης Κοντιζάς επιστρέφει με ένα director's cut.

Αυτό το speakeasy resto-bar ίσως είναι η πιο δροσερή επιλογή για φαγητό και ποτό στην καρδιά της Αθήνας

Το Fellows στη "σκιά" του Πολεμικού Μουσείου προσφέρει έναν υπέροχο κήπο και πληθώρα επιλογών σε brunch, lunch, dinner και κοκτέιλ.