Το «White Monkey» θέλει την izakaya του

Η λατρεία για την exotica δεν ρέει μόνο στα κοκτέιλ και την ατμόσφαιρα αλλά πλέον και στον όροφο της μονοκατοικίας που στεγάζει το δημοφιλές μπαρ του Χαλανδρίου.

Το «White Monkey» θέλει την izakaya του

Η λατρεία για την exotica δεν ρέει μόνο στα κοκτέιλ και την ατμόσφαιρα του «White Monkey» αλλά πλέον και στον όροφο της χαλανδριώτικης μονοκατοικίας που στεγάζει το πολύ επιτυχημένο μπαρ του Άλεξ Κυριακόπουλου. Εκεί εδρεύει, εδώ και λίγο καιρό, η exotic izakaya του «White Monkey» που σερβίρει στα μόλις πέντε τραπέζια της ένα blend γιαπωνέζικων, περουβιανών και χαβανέζικων γεύσεων με έμφαση στα ωμά.

Στο μενού του νεαρού σεφ Στάθη Χρηστίδη θα βρείτε, ανάμεσα σε άλλα, sushi και nigiri, σεβίτσε λαβράκι και γαρίδα, αλλά και tataki τόνου σε signature παρασκευές, τα οποία θα συνοδεύσετε με καθαρόαιμα tiki cocktails από την μπάρα αλλά και χαβανέζικες μπύρες.

Το «White Monkey» θέλει την izakaya του - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

White Monkey

Γρ. Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα αγαπημένα εστιατόρια του Βαγγέλη Περρή

Κάθε εβδομάδα, ένας αναγνωρίσιμος κάτοικος της πρωτεύουσας μας μιλά για τα αγαπημένα του στέκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
30/04/2025

Τα καυτά openings της Γλυφάδας

Διεθνή κι εγχώρια brands, αλλά και νέα ανεξάρτητα openings έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τη Γλυφάδα και τη γειτονιά της έναν από τους πιο ζωηρούς γαστρονομικούς προορισμούς του λεκανοπεδίου, κι αυτή εδώ είναι η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για να συντονιστείς με τις εξελίξεις της αθηναϊκής κόστας.

"Ήταν ένα μικρό καράβι" και δένει στη Γλυφάδα

Ο Αντώνης Ψάλτης και ένα από τα σημαντικότερα εστιατόρια της Τήνου σερβίρουν για ένα βράδυ στην Αθήνα και το "Ark".

Η ιστορία της street food αυτοκρατορίας Taco Bell, που ανοίγει κατάστημα και στην Αθήνα

Η pop κουλτούρα των tacos καταφθάνει προσεχώς και στην ελληνική πρωτεύουσα. Και αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα Taco Bell.

Μια Τύπου Ταβέρνα μόλις άνοιξε στο Παγκράτι

Σε έναν μοντέρνας αισθητικής χώρο και σε ένα... κλασικό εστιατορικό σημείο, θα φας κατσικάκι κλέφτικο, παϊδάκια και κοκορέτσι.

Πώς και γιατί βρέθηκε στην Τήνο ένας από τους κορυφαίους σεφ του πλανήτη

Μία εμπειρία ζωής βίωσε στο κυκλαδίτικο νησί ο κορυφαίος Daniel Humm. Ο πολυβραβευμένος διεθνούς φήμης σεφ και ιδιοκτήτης του θρυλικού Eleven Madison Park της Νέας Υόρκης, βρέθηκε στην Ελλάδα επιθυμώντας να γνωρίσει σε βάθος και να εμπνευστεί από τον γαστρονομικό της πλούτο.

Ο Παύλος Κυριάκης μιλά ιταλικά στο Odori

Το δημοφιλές σποτ της πλατείας Αγίων Θεοδώρων περνά στην Τrattoria/ Vermuteria φάση του, με επικεφαλής της γεύσης του τον πολυβραβευμένο σεφ.