Το «White Monkey» θέλει την izakaya του

Η λατρεία για την exotica δεν ρέει μόνο στα κοκτέιλ και την ατμόσφαιρα αλλά πλέον και στον όροφο της μονοκατοικίας που στεγάζει το δημοφιλές μπαρ του Χαλανδρίου.

Το «White Monkey» θέλει την izakaya του

Η λατρεία για την exotica δεν ρέει μόνο στα κοκτέιλ και την ατμόσφαιρα του «White Monkey» αλλά πλέον και στον όροφο της χαλανδριώτικης μονοκατοικίας που στεγάζει το πολύ επιτυχημένο μπαρ του Άλεξ Κυριακόπουλου. Εκεί εδρεύει, εδώ και λίγο καιρό, η exotic izakaya του «White Monkey» που σερβίρει στα μόλις πέντε τραπέζια της ένα blend γιαπωνέζικων, περουβιανών και χαβανέζικων γεύσεων με έμφαση στα ωμά.

Στο μενού του νεαρού σεφ Στάθη Χρηστίδη θα βρείτε, ανάμεσα σε άλλα, sushi και nigiri, σεβίτσε λαβράκι και γαρίδα, αλλά και tataki τόνου σε signature παρασκευές, τα οποία θα συνοδεύσετε με καθαρόαιμα tiki cocktails από την μπάρα αλλά και χαβανέζικες μπύρες.

Το «White Monkey» θέλει την izakaya του - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

White Monkey

Γρ. Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αγαπητή εστίαση, δε θέλω να το μάθω… Θέλω να το φάω!

Πολλά από αυτά που μαθαίνουμε γύρω από το storytelling των εστιατορίων δεν κάνουν το πιάτο πιο νόστιμο – η ουσία βρίσκεται στο τραπέζι. Λιγότερα λόγια, περισσότερη γεύση λοιπόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
13/02/2026

Τα πιο 'ερωτικά' εστιατόρια και μπαρ της Αθήνας

Εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου, μια λίστα με εστιατόρια και μπαρ της πόλης που εύκολα θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις 'σέξι'.

Δυσεύρετα ελληνικά κρασιά σε μια boutique vinoteca του Ψυρρή

Ένα ατμοσφαιρικό σπίτι με πετρόκτιστους τοίχους και ξύλινα δοκάρια, συν μια ταράτσα που αγκαλιάζει τη γειτονιά the old Athenian way αποδεικνύεται έξοχο τερέν για οινικές ανακαλύψεις.

Στο Sister, οι Πέμπτες είναι scrap

Τον Φεβρουάριο 2026, το Sister φιλοξενεί τρεις ακόμη βραδιές Scrap Music, επιμελημένες από τους Christo Z και Vagelis Stefanopoulos, με τη συμμετοχή του ντράμερ Δημήτρη Κλωνή και του θρυλικού percussionist Βαγγέλη Καρίπη.

Στα εστιατόρια που τρώει καλό κρέας η Αθήνα

Η πιο ζουμερή κατηγορία εστιατορίων της πόλης έχει κάτι για κάθε τύπο κρεατοφάγου.

Το "Μικρό Καράβι" αγκυροβόλησε για μια γευστική βραδιά στο Ark

Το Μικρό Καράβι από την Τήνο ταξίδεψε για μια βραδιά στο Ark, στο πλαίσιο του Symposio at Ark by Athinorama, φέρνοντας μαζί του γεύσεις, μνήμες και την αίσθηση ενός κυκλαδίτικ

Τσικνοπέμπτη στο Αλάργα: Γλέντι και προβατίνα στην πλατεία Υμηττού

Την Τσικνοπέμπτη από τις 16:00, γεύσεις, μουσική και παραδοσιακή προβατίνα ζωντανεύουν την πλατεία Υμηττού.