Σαντορίνη καλεί Μποτρίνι

Με τον πολυβραβευμένο Έκτορα Μποτρίνι ολοκληρώνει για εφέτος τις προσκλήσεις βραβευμένων chef o όμιλος ξενοδοχείων «Canaves Oia».

Σαντορίνη καλεί Μποτρίνι

Με τον πολυβραβευμένο Έκτορα Μποτρίνι ολοκληρώνει για εφέτος τις προσκλήσεις βραβευμένων chef o όμιλος ξενοδοχείων «Canaves Oia».

Σαντορίνη καλεί Μποτρίνι - εικόνα 1

Ολοκληρώνοντας για φέτος τις γαστρονομικές βραδιές με βραβευμένους σεφ σε ρόλο guest star στα εστιατόρια των ξενοδοχείων του, ο όμιλος «Canaves Oia» της οικογένειας Χαϊδεμένου φέρνει στη Σαντορίνη τον πολυβραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι. Στις 24/9 το εστιατόριο «Elements» στο «Canaves Oia Epitome», το πιο καινούργιο παιδί του ομίλου που ξεκίνησε τη λειτουργία του φέτος το καλοκαίρι στην Οία, υποδέχεται τον διάσημο σεφ για μία και μοναδική βραδιά υψηλής γαστρονομικής αξίας.

Το ειδικό degustation menu που θα σερβιριστεί περιλαμβάνει signature δημιουργίες του σεφ, αντιπροσωπευτικές της γαστρο-συναισθηματικής μαγειρικής του στο εμβληματικό «Etrusco» της Κέρκυρας αλλά και στο αθηναϊκό «Botrini's», όπως «η σουπιά που έγινε τσιγαρέλι», τα «γλυκάδια από μοσχάρι σαν ένα Κερκυραϊκό σαβόρο» και η «αναφορά σε ένα Κερκυραϊκό μπουρδέτο που ήθελε να γίνει ένα cacciucco alla livornese». Η τιμή κατ'άτομο είναι € 130, με δυνατότητα για προαιρετικό wine pairing (€ 50).

Ξεν. «Canaves Oia Epitome», Σαντορίνη, 22860/71453

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.