«Lefkes on the side» με bio brunch, χασάπικο και shop

Εξαιρετικά δραστήριοι αποδεικνύονται ο Τάσος Ντούμας και η ομάδα του: μερικούς μήνες αφότου ταξίδεψαν τις «Λεύκες» μέχρι την Οία, τώρα παρουσιάζουν το εντυπωσιακό all-day αδερφάκι τους.

«Lefkes on the side» με bio brunch, χασάπικο και shop

Εξαιρετικά δραστήριοι αποδεικνύονται ο Τάσος Ντούμας και η ομάδα του: μερικούς μήνες αφότου ταξίδεψαν τις «Λεύκες» μέχρι την Οία, τώρα παρουσιάζουν το εντυπωσιακό all-day αδερφάκι τους. Το «Lefkes on the side», που θα το βρείτε επίσης στο Γαλάτσι και μάλιστα σε... απόσταση αναπνοής από το ελληνικό εστιατόριο, είναι ένας χώρος με πολλές κατευθύνσεις, διακοσμημένος με φυσικά υλικά, με κάθετους κήπους, καλαμένια φωτιστικά και μια ανοιχτή κουζίνα ντυμένη με μάρμαρο calacatta, μπροστά στην οποία έχει τοποθετηθεί ένα μοναστηριακό τραπέζι που θα φιλοξενεί workshops και γευσιγνωσίες. Διαθέτει το δικό του κρεοπωλείο απ’ όπου μπορείς να διαλέξεις ντόπια και διεθνή κρέατα για το τραπέζι σου, τα οποία θα συνοδεύσεις με πολλές διαφορετικές σάλτσες και γαρνιτούρες, και να ψωνίσεις για το σπίτι, αλλά και μια αγορά όπου μπορείς να αγοράσεις πιάτα και σκεύη που χρησιμοποιούν και στα εστιατόριά τους. Το κρέας υπερισχύει μεν, το γευστικό ρεπερτόριο όμως συμπληρώνουν bio/organic προτάσεις brunch, χυμοί και smoothies, πεϊνιρλί και πίτσες στον ξυλόφουρνο, ζυμαρικά και ριζότι, καθώς και ελληνικά, ιταλικά και ισπανικά τυριά και αλλαντικά. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Lefkes On The Side

Λεωφ. Γαλατσίου 98, Γαλάτσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.