«Lefkes on the side» με bio brunch, χασάπικο και shop

Εξαιρετικά δραστήριοι αποδεικνύονται ο Τάσος Ντούμας και η ομάδα του: μερικούς μήνες αφότου ταξίδεψαν τις «Λεύκες» μέχρι την Οία, τώρα παρουσιάζουν το εντυπωσιακό all-day αδερφάκι τους.

«Lefkes on the side» με bio brunch, χασάπικο και shop

Εξαιρετικά δραστήριοι αποδεικνύονται ο Τάσος Ντούμας και η ομάδα του: μερικούς μήνες αφότου ταξίδεψαν τις «Λεύκες» μέχρι την Οία, τώρα παρουσιάζουν το εντυπωσιακό all-day αδερφάκι τους. Το «Lefkes on the side», που θα το βρείτε επίσης στο Γαλάτσι και μάλιστα σε... απόσταση αναπνοής από το ελληνικό εστιατόριο, είναι ένας χώρος με πολλές κατευθύνσεις, διακοσμημένος με φυσικά υλικά, με κάθετους κήπους, καλαμένια φωτιστικά και μια ανοιχτή κουζίνα ντυμένη με μάρμαρο calacatta, μπροστά στην οποία έχει τοποθετηθεί ένα μοναστηριακό τραπέζι που θα φιλοξενεί workshops και γευσιγνωσίες. Διαθέτει το δικό του κρεοπωλείο απ’ όπου μπορείς να διαλέξεις ντόπια και διεθνή κρέατα για το τραπέζι σου, τα οποία θα συνοδεύσεις με πολλές διαφορετικές σάλτσες και γαρνιτούρες, και να ψωνίσεις για το σπίτι, αλλά και μια αγορά όπου μπορείς να αγοράσεις πιάτα και σκεύη που χρησιμοποιούν και στα εστιατόριά τους. Το κρέας υπερισχύει μεν, το γευστικό ρεπερτόριο όμως συμπληρώνουν bio/organic προτάσεις brunch, χυμοί και smoothies, πεϊνιρλί και πίτσες στον ξυλόφουρνο, ζυμαρικά και ριζότι, καθώς και ελληνικά, ιταλικά και ισπανικά τυριά και αλλαντικά. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Lefkes On The Side

Λεωφ. Γαλατσίου 98, Γαλάτσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
08/12/2025

Το κομψό brunch του InterContinental Athens επαναναπροσδιορίζει το στυλ

Πρόσφατα ανανεωμένο, το "Artlounge" στο λόμπι του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν χώρο όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την υψηλή φιλοξενία, δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον για να ξεκινήσει η μέρα με γεύση και στιλ.

Nonnas Athens

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της Πλάκας, όμως οι "Nonnas" του χρειάζονται σαφέστερη ταυτότητα και λίγη παραπάνω χάρη, για να εξασφαλίσουν το στίγμα τους στην περιοχή.

Τα κυριακάτικα τραπέζια της Αθήνας που αξίζει να δοκιμάσεις

Και brunch και lunch, σε τραπέζια που αξίζουν την προσοχή σου για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Λένε πως αυτά τα κεμπαπάκια στην Κυψέλη είναι από τα πιο ζουμερά της πόλης

Με φόντο την πλατεία του Άγιου Γεώργιου, τα απολαμβάνεις μαζί με άλλες λιχουδιές σε έναν χώρο γεμάτο ζεστασιά.