
Για να πάρετε μια πρώτη ιδέα, να σας πούμε για ραβιόλι με ρικότα και σπανάκι και παπαρδέλες με σαλσίτσια, για πίτσα με ρόκα και προσούτο ή με καπνιστό χοιρινό κι επίσης καπνιστή μοτσαρέλα: μεγάλη ποικιλία σε ζυμαρικά και δεκατέσσερις διαφορετικές πίτσες παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην (ανοιχτή) κουζίνα του «Μantzavino», το οποίο άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγο καιρό πάνω στην Παναγή Τσαλδάρη στα Μελίσσια. Στο σχετικά λιτό ντεκόρ η βιομηχανική αισθητική και το γκρι παίζουν με ρουστίκ στοιχεία τρατορίας, οπότε κλασικά καρό τραπεζομάντιλα και σουπλά μοιράζονται στα τραπέζια, και ανάμεσα στις ξύλινες καρέκλες ξεφυτρώνουν και μερικές κίτρινες – έτσι, για λίγο έξτρα χρώμα.