
Το αύτοχθον σκουρόχρωμο γουρουνάκι, η ιστορία του οποίου κρατάει από την αρχαιότητα, αφού μπήκε τα τελευταία χρόνια στο hit parade των αγαπημένων υλικών των εστιατορίων, τώρα βαφτίζει κι ένα. O «Μαύρος Χοίρος» είναι ένας νέος χώρος με ασπρόμαυρο look και φιλική διάθεση, αξοναρισμένow στο κρέας: κοντοσούβλι κοτόπουλο και χοιρινό σε μπόλια, πανσέτα καραμελωμένη στη σούβλα, λουκάνικο με τραχανά και φέτα, μπριζόλα μοσχαρίσια, χοιρινή και μαύρου χοίρου, όπως και rib eye, και ταλιάτα στήνουν κρεατο-κατάσταση στην Πλατεία Ελευθερωτών, στο Χαλάνδρι. Ανάμεσα σε άλλα που τα… προλογίζουν, στην κουζίνα φτιάχνουν και μαύρο τζατζίκι, με μαύρο σκόρδο, το οποίο έχει υποστεί ζύμωση κι έχει ωριμάσει δηλαδή. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.