Κ.Grill Voula: Κρεατοφαγία με τη… Βούλα!

Μόλις πριν από λίγες μέρες, η Βούλα απέκτησε το δικό της K.Grill, την ολοκαίνουργια πρόταση του ομίλου Καστελόριζο στο τερέν της κρεατοφαγίας.

Κ.Grill Voula: Κρεατοφαγία με τη… Βούλα!

Μόλις πριν από λίγες μέρες, η Βούλα απέκτησε το δικό της K.Grill, την ολοκαίνουργια πρόταση του ομίλου Καστελόριζο στο τερέν της κρεατοφαγίας.

Κ.Grill Voula: Κρεατοφαγία με τη… Βούλα! - εικόνα 1

Όπως και το αδελφάκι του στην Καλλιθέα, το μαγαζί κάνει σουξέ παίζοντας στους ρυθμούς της προσιτής γαστρονομίας και κρατώντας την τέχνη του ψησίματος σε υψηλά επίπεδα με μεράκι και γνώση. Όλα τα κλασικά έχουν τη θέση τους στον κατάλογο: παραδοσιακό σουβλάκι σε καλαμάκι ή και τυλιχτό σε πίτα, ζουμερό ψητό κοτόπουλο, νόστιµο κεµπάπ, ωραίο λουκάνικο, χοιρινά µπριζολάκια και μια πλούσια ποικιλία κρεάτων για όλη την παρέα, με εντυπωσιακή παρουσίαση και την ορεκτική ευωδιά της τσίκνας να σου σπάει τη μύτη…

Κ.Grill Voula: Κρεατοφαγία με τη… Βούλα! - εικόνα 2

Πέραν τούτων όμως, το μενού περιλαμβάνει μια σειρά από απολύτως ξεχωριστές σπεσιαλιτέ, που κάνουν τη διαφορά: τρυφερή πικάνια, μοσχαρίσια μπιφτέκια που μοσχοβολούν με αβγά μάτια, λαχταριστό γιαουρτλού κεμπάπ, τηγανιά κοτόπουλου λεμονοριγανάτη. Χαλαρό, μοντέρνο περιβάλλον και τραπεζάκια έξω πάνω στην κεντρική πλατεία της Βούλας, οικεία, παρεΐστικη ατμόσφαιρα και εξαιρετικές τιμές.

Βασιλέως Παύλου 78, Βούλα, 2108994040, www.kgrill.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο μενού που μπορείς να φας εν πλω στις ελληνικές θάλασσες

Νέες καλοκαιρινές γεύσεις, βασισμένες στην εποχικότητα και τις φρέσκες πρώτες ύλες αποκλειστικά στα εστιατόρια των πλοίων Festos Palace και Knossos Palace της Minoan Lines.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
01/08/2025

Sani Gourmet 2025: Πώς ο #1 σεφ της Ασίας ρόκαρε τη Χαλκιδική

Το πρόγραμμα ήταν σαφές: το δείπνο θα ξεκινούσε στις 8 και θα μετρούσε 15 πιάτα από το μενού του εστιατορίου "Gaggan", στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Όμως, ο αιρετικός Gaggan Anand, σεφ του #1 εστιατορίου της Ασίας, δεν κινείται βάση προγράμματος: δύο ώρες πριν το σέρβις, μπήκε στην κουζίνα και άλλαξε τα πάντα, υπογράφοντας μια γευστική εμπειρία που ταρακούνησε το Sani Gourmet 2025 σε punk rock ρυθμούς.

Στο Μικρολίμανο, για ένα (σχεδόν) αιωνόβιο εστιατόριο ψαριού

Με ιστορία που κρατά περίπου 100 χρόνια, αποτελεί σημείο αναφοράς για αυθεντική ψαροφαγία με φόντο τη θάλασσα.

Καπάδικο

Ο Μιχάλης Μάρθας βάζει την Κάλυμνο στη γαστρονομική σκακιέρα της χώρας, υπογράφοντας ένα εστιατόριο – φόρο τιμής στη γαστρονομική παράδοση της ιδιαίτερης πατρίδας του, αλλά και φάρο της δικής του δημιουργικής προσέγγισης στη σύγχρονη θαλασσοφαγία.

Στη Λαχαναγορά του Ρέντη συναντάς ένα τα κορυφαία ψαρομάγαζα της Αθήνας

Με τοπ πρώτη ύλη σε μερακλίδικη διαχείριση, το εν λόγω σημείο έχει εξελιχθεί σε μια απ’ τις πιο νόστιμες (και value for money) προτάσεις, ως μαγαζί όχι μόνο για, αλλά και από καλοφαγάδες - πράγμα ιδιαίτερα δυσεύρετο στις μέρες μας.

Για κρασιά στην κρυφή αυλή του κέντρου

Το (περίπου) speakeasy σποτ μια ανάσα από το Σύνταγμα ενδείκνυται για κάθε θερινή περίσταση, από ένα after-work κρασί και σαν ανάπαυλα μετά τα ψώνια έως μια πλήρη έξοδο για οίνο και φαγητό.

Το Medouli στην Αργυρούπολη είναι ό,τι λέει το όνομά του

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.