Με το αθηνόραμα Club στον «Ανθό»

Τι θα λέγετε για μια βόλτα μέχρι το χαριτωμένο εστιατόριο του Γιώργου Γεράρδου στην Καλλιθέα; Πάρτε και την κάρτα μέλους σας μαζί.

Με το αθηνόραμα Club στον «Ανθό»

Τι θα λέγετε για μια βόλτα μέχρι το χαριτωμένο εστιατόριο του Γιώργου Γεράρδου στην Καλλιθέα; Πάρτε και την κάρτα μέλους σας μαζί.

Με το αθηνόραμα Club στον «Ανθό» - εικόνα 1

Η κουζίνα του «Ανθού γεύσεων» στην Καλλιθέα έχει πολλά ωραία στο ρεπερτόριό της, μεσοβδόμαδα αλλά και τα σαββατοκύριακα. Ανάλογα με την ημέρα, τις διαθέσεις του μάγειρα και το τι βρίσκουν στην αγορά θα πετύχετε από καπνιστή μελιντζανοσαλάτα με ταχίνι και λουκάνικο αγριογούρουνου μέχρι παστίτσιο με βουβαλίσα κιμά κι ένα παγωτό «στιγμής» που το φτιάχνουν δίπλα στο τραπέζι όπου κάθεσαι με ξηρό πάγο. Το χαριτωμένο, φιλικό εστιατόριο του Γιώργου Γεράρδου συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, οπότε έχοντας μαζί σας την κάρτα σας έχετε έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού καθημερινά, εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.