Με το αθηνόραμα Club στον «Ανθό»

Τι θα λέγετε για μια βόλτα μέχρι το χαριτωμένο εστιατόριο του Γιώργου Γεράρδου στην Καλλιθέα; Πάρτε και την κάρτα μέλους σας μαζί.

Με το αθηνόραμα Club στον «Ανθό»

Τι θα λέγετε για μια βόλτα μέχρι το χαριτωμένο εστιατόριο του Γιώργου Γεράρδου στην Καλλιθέα; Πάρτε και την κάρτα μέλους σας μαζί.

Με το αθηνόραμα Club στον «Ανθό» - εικόνα 1

Η κουζίνα του «Ανθού γεύσεων» στην Καλλιθέα έχει πολλά ωραία στο ρεπερτόριό της, μεσοβδόμαδα αλλά και τα σαββατοκύριακα. Ανάλογα με την ημέρα, τις διαθέσεις του μάγειρα και το τι βρίσκουν στην αγορά θα πετύχετε από καπνιστή μελιντζανοσαλάτα με ταχίνι και λουκάνικο αγριογούρουνου μέχρι παστίτσιο με βουβαλίσα κιμά κι ένα παγωτό «στιγμής» που το φτιάχνουν δίπλα στο τραπέζι όπου κάθεσαι με ξηρό πάγο. Το χαριτωμένο, φιλικό εστιατόριο του Γιώργου Γεράρδου συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, οπότε έχοντας μαζί σας την κάρτα σας έχετε έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού καθημερινά, εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.