Με το αθηνόραμα Club στον «Ανθό»

Τι θα λέγετε για μια βόλτα μέχρι το χαριτωμένο εστιατόριο του Γιώργου Γεράρδου στην Καλλιθέα; Πάρτε και την κάρτα μέλους σας μαζί.

Με το αθηνόραμα Club στον «Ανθό»

Τι θα λέγετε για μια βόλτα μέχρι το χαριτωμένο εστιατόριο του Γιώργου Γεράρδου στην Καλλιθέα; Πάρτε και την κάρτα μέλους σας μαζί.

Με το αθηνόραμα Club στον «Ανθό» - εικόνα 1

Η κουζίνα του «Ανθού γεύσεων» στην Καλλιθέα έχει πολλά ωραία στο ρεπερτόριό της, μεσοβδόμαδα αλλά και τα σαββατοκύριακα. Ανάλογα με την ημέρα, τις διαθέσεις του μάγειρα και το τι βρίσκουν στην αγορά θα πετύχετε από καπνιστή μελιντζανοσαλάτα με ταχίνι και λουκάνικο αγριογούρουνου μέχρι παστίτσιο με βουβαλίσα κιμά κι ένα παγωτό «στιγμής» που το φτιάχνουν δίπλα στο τραπέζι όπου κάθεσαι με ξηρό πάγο. Το χαριτωμένο, φιλικό εστιατόριο του Γιώργου Γεράρδου συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, οπότε έχοντας μαζί σας την κάρτα σας έχετε έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού καθημερινά, εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Moo Casa: Κυριακές με αστακό και μπριζόλα στο Νέο Ηράκλειο

Το brunch του ιδιαίτερου εστιατορίου συγκινεί με το δημοφιλές Egg Experience, τα comfort πιάτα και φυσικά το άχαστο δίπολο του Steak & Lobster.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
14/11/2025

"Kedros Athens": Φαγητό με παριανή ψυχή στη Λυκόβρυση

Ο Γιάννης Παρίκος άνοιξε στη γειτονιά το εστιατόριο που έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεται μια παρέα για να περάσει καλά: ωραία ατμόσφαιρα και νόστιμους μεζέδες.

Η ιταλική σταθερά στον speakeasy πεζόδρομο του Παγκρατίου

Σημείο αναφοράς για σχεδόν μία δεκαετία, το κομψό εστιατόριο στον όμορφο πεζόδρομο της Ευφορίωνος στο Παγκράτι, είναι ιδανικό για after-office συναντήσεις με ιταλική φινέτσα αλλά όχι μόνο για τέτοιες.

To 'OX Athens' γιορτάζει δύο χρόνια ζωής και ψήνει μαζί με τους Nomade et Sauvage

Μια ξεχωριστή γιορτή για τα δύο χρόνια του OX Athens, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου.

Φίτα

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για την sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.

Ένα εστιατορικό διαμάντι της Ρόδου σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθήνα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.

Κι όμως, υπάρχουν ακόμη τίμιες ταβέρνες στου Ψυρρή

Όσες εκπτώσεις κι αν κάνει ο Δήμος στην ίσως πιο παρατημένη στην υπερτουριστική της μοίρα γειτονιά της Αθήνας, η "Ταβέρνα της Ερμού" δεν κάνει καμία, κι αυτό φαίνεται σε κάθε ένα από τα πιάτα του μενού.