Με το αθηνόραμα Club στον «Ανθό»

Τι θα λέγετε για μια βόλτα μέχρι το χαριτωμένο εστιατόριο του Γιώργου Γεράρδου στην Καλλιθέα; Πάρτε και την κάρτα μέλους σας μαζί.

Με το αθηνόραμα Club στον «Ανθό»

Τι θα λέγετε για μια βόλτα μέχρι το χαριτωμένο εστιατόριο του Γιώργου Γεράρδου στην Καλλιθέα; Πάρτε και την κάρτα μέλους σας μαζί.

Με το αθηνόραμα Club στον «Ανθό» - εικόνα 1

Η κουζίνα του «Ανθού γεύσεων» στην Καλλιθέα έχει πολλά ωραία στο ρεπερτόριό της, μεσοβδόμαδα αλλά και τα σαββατοκύριακα. Ανάλογα με την ημέρα, τις διαθέσεις του μάγειρα και το τι βρίσκουν στην αγορά θα πετύχετε από καπνιστή μελιντζανοσαλάτα με ταχίνι και λουκάνικο αγριογούρουνου μέχρι παστίτσιο με βουβαλίσα κιμά κι ένα παγωτό «στιγμής» που το φτιάχνουν δίπλα στο τραπέζι όπου κάθεσαι με ξηρό πάγο. Το χαριτωμένο, φιλικό εστιατόριο του Γιώργου Γεράρδου συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, οπότε έχοντας μαζί σας την κάρτα σας έχετε έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού καθημερινά, εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Βεργιώτικο"

Μυσταγωγική κρεατοφαγία στη σπηλιά

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/12/2025

Το πιάτο της εβδομάδας: Σολομός με στρατσιατέλα στο Matsuhisa Athens

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Νέος σεφ στα εστιατόρια 'Barbarossa' ο Αθανάσιος Κακαράς

Αλλαγή καπετάνιου στο πηδάλιο της γευστικής διεργασίας για τα δημοφιλή εστιατόρια Πάρου και Αθήνας.

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

Το κομψό brunch του InterContinental Athens επαναναπροσδιορίζει το στυλ

Πρόσφατα ανανεωμένο, το "Artlounge" στο λόμπι του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν χώρο όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την υψηλή φιλοξενία, δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον για να ξεκινήσει η μέρα με γεύση και στιλ.

Nonnas Athens

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της Πλάκας, όμως οι "Nonnas" του χρειάζονται σαφέστερη ταυτότητα και λίγη παραπάνω χάρη, για να εξασφαλίσουν το στίγμα τους στην περιοχή.