Hasta Banana και Xenia & Plastelini στο «Τηλέμαχος ΒΒQ Club»

Δύο τα live αυτή την εβδομάδα για το εστιατόριο της Κάτω Κηφισιάς: οι Hasta Banana εμφανίζονται την Παρασκευή 25/9 και οι Xenia & Plastelini το Σάββατο 26/9.

Hasta Banana και Xenia & Plastelini στο «Τηλέμαχος ΒΒQ Club»

Δύο τα live αυτή την εβδομάδα για το εστιατόριο της Κάτω Κηφισιάς: οι Hasta Banana εμφανίζονται την Παρασκευή 25/9 και οι Xenia & Plastelini το Σάββατο 26/9.

Hasta Banana και Xenia & Plastelini στο «Τηλέμαχος ΒΒQ Club» - εικόνα 1
Η σάλα με την όμορφη λευκή ξύλινη στέγη

Το περίφημο για τα σιτέματα, τα ψησίματα και γενικότερα για την υψηλή κρεατική του «Τηλέμαχος Barbeque Club» της Κάτω Κηφισιάς για άλλη μια Παρασκευή σιγοψήνει και κεφάτη διάθεση με funk, swing και jazz μουσικές. Αναλόγως των γυρισμάτων του καιρού, τους Hasta Banana –ο Κάρολος Κακαράς (κιθάρα, ηλεκτρονικά, τραγούδι), ο Βασίλης Σαλτίκης (σαξόφωνο), ο Χάρης Αθανασόπουλος (σαξόφωνο) και ο Στέλιος Ζαχαρίου (congas, ηλεκτρονικά κρουστά, φωνητικά)– θα τους δείτε στις 25/9 είτε κάτω από τα δέντρα της αυλής του εστιατορίου της Κάτω Κηφισιάς είτε στη φιλόξενη σάλα του εστιατορίου.

Hasta Banana και Xenia & Plastelini στο «Τηλέμαχος ΒΒQ Club» - εικόνα 2
H Ξένια Γαργάλη

Όσο για την επομένη, το Σαββατο 26/9 το πρόγραμμα έχει Xenia & Plastelini –Ξένια Γαργάλη (φωνή), Περικλή Μπισκίνη (πλήκτρα), Αδάμ Δόγκα (κλαρινέτο και σαξόφωνο) και Κώστα Πατσιώτη (κόντρα μπάσο)– κι είναι άκρως κοσμοπολίτικο: από χαριτωμένα βαλσάκια περνάει σε παθιασμένα αργεντίνικα tango, ξεσηκωτικές samba, blues και foxtrot, ο Χιώτης συναντά τη Βillie Holiday, η Ζaz τον Σουγιούλ και η Αρλέτα τον Elvis, χωρίς να λείπουν τα ολόφρεσκα ακυκλοφόρητα δικά τους τραγούδια αλλα και τραγούδια απο τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Πλαστελίνη».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/11/2025

Ένα εστιατορικό διαμάντι της Ρόδου σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθήνα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.

Κι όμως, υπάρχουν ακόμη τίμιες ταβέρνες στου Ψυρρή

Όσες εκπτώσεις κι αν κάνει ο Δήμος στην ίσως πιο παρατημένη στην υπερτουριστική της μοίρα γειτονιά της Αθήνας, η "Ταβέρνα της Ερμού" δεν κάνει καμία, κι αυτό φαίνεται σε κάθε ένα από τα πιάτα του μενού.

"Casa Nicola": Για dolce vita στο Μαρούσι

Φέρνει τη γεύση και την αισθητική της Ιταλίας στο Μαρούσι μέσα από το μενού του σεφ Πρόδρομου Κωσταρά.

'Ydoron': Για μπριζόλες τόνου και θαλασσινές κοπές στην Ερμού

Το εστιατόριο 'Ydoron' φέρνει ένα πολύ ιδιαίτερο κόνσεπτ με focus τις κοπές ψαριού και την ξηρά ωρίμανση στην καρδιά της Αθήνας.

Το Sunday Table του The Dolli's Rooftop Restaurant επιστρέφει

Οι Κυριακές γίνονται νόστιμα εκλεπτυσμένες, σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας.

Αυτό το καλτσόνε είναι λόγος για να ανηφορίσεις ως τα Βριλήσσια

Ένα στιλάτο στέκι σε περιμένει στο outsider των ΒΠ, για ποιοτικές παρασκευές με ζύμη και ιταλική νοστιμιά.