Ανατολική Αττική: φαγητό κι αέρας διακοπών

Βάλτε το μαγιό σας και μην ξεχάσετε την κάρτα σας: το αθηνόραμα club προτείνει χώρους για φαγητό με έκπτωση 20% μετά το μπάνιο στις ανατολικές παραλίες.

Ανατολική Αττική: φαγητό κι αέρας διακοπών

Βάλτε το μαγιό σας και μην ξεχάσετε την κάρτα σας: το αθηνόραμα club προτείνει φαγητό με έκπτωση 20% μετά το μπάνιο στις ανατολικές παραλίες.

Ανατολική Αττική: φαγητό κι αέρας διακοπών - εικόνα 1

Αφού διαλέξετε κάποια από τις παραλίες της Ανατολικής Αττικής για μια αυγουστιάτικη βουτιά, χαλαρώσετε κι αφήσετε τις αισθήσεις να δουλεύουν στο ρελαντί, υπάρχει περίπτωση να πεινάσετε κομμάτι. Στην περίπτωση που θέλετε ένα περιποιημένο ταβερνάκι με σμυρναίικη αύρα, η κάρτα του αθηνόραμα Club σας εξασφαλίζει έκπτωση 20% στα «Καλά Καθούμενα» στη Ραφήνα. Αν προτιμάτε ελληνο-μεσογειακές γεύσεις και ψάρι με αίσθηση διακοπών και εξοχής επίσης στη Ραφήνα υπάρχει και το «Οceanis», ενώ για όσους προτιμούν την ιταλική κουζίνα, αναλαμβάνει, και αυτό με έκπτωση 20% το «La Pasteria» της Νέας Μάκρης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα κυριακάτικα τραπέζια της Αθήνας που αξίζει να δοκιμάσεις

Και brunch και lunch, σε τραπέζια που αξίζουν την προσοχή σου για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/12/2025

Λένε πως αυτά τα κεμπαπάκια στην Κυψέλη είναι από τα πιο ζουμερά της πόλης

Με φόντο την πλατεία του Άγιου Γεώργιου, τα απολαμβάνεις μαζί με άλλες λιχουδιές σε έναν χώρο γεμάτο ζεστασιά.

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.