Ανατολική Αττική: φαγητό κι αέρας διακοπών

Βάλτε το μαγιό σας και μην ξεχάσετε την κάρτα σας: το αθηνόραμα club προτείνει χώρους για φαγητό με έκπτωση 20% μετά το μπάνιο στις ανατολικές παραλίες.

Ανατολική Αττική: φαγητό κι αέρας διακοπών

Βάλτε το μαγιό σας και μην ξεχάσετε την κάρτα σας: το αθηνόραμα club προτείνει φαγητό με έκπτωση 20% μετά το μπάνιο στις ανατολικές παραλίες.

Ανατολική Αττική: φαγητό κι αέρας διακοπών - εικόνα 1

Αφού διαλέξετε κάποια από τις παραλίες της Ανατολικής Αττικής για μια αυγουστιάτικη βουτιά, χαλαρώσετε κι αφήσετε τις αισθήσεις να δουλεύουν στο ρελαντί, υπάρχει περίπτωση να πεινάσετε κομμάτι. Στην περίπτωση που θέλετε ένα περιποιημένο ταβερνάκι με σμυρναίικη αύρα, η κάρτα του αθηνόραμα Club σας εξασφαλίζει έκπτωση 20% στα «Καλά Καθούμενα» στη Ραφήνα. Αν προτιμάτε ελληνο-μεσογειακές γεύσεις και ψάρι με αίσθηση διακοπών και εξοχής επίσης στη Ραφήνα υπάρχει και το «Οceanis», ενώ για όσους προτιμούν την ιταλική κουζίνα, αναλαμβάνει, και αυτό με έκπτωση 20% το «La Pasteria» της Νέας Μάκρης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár

Το off-Broadway εστιατόριο της Δάφνης και ο Χάρης Νικολούζος φιλοξενούν εκλεκτά κελάρια και φιάλες που έχουν "κάτι να πουν".

Η "Κληματαριά" είναι η ταβέρνα-σύμβολο της Ορεινής Αρκαδίας

Από το 1931 έως σήμερα, η "Κληματαριά" της οικογένειας Τζίφα συνεχίζει αδιάκοπα να γράφει ιστορία στη Βυτίνα.

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.

Μια βραδιά, μια συνεργασία, ένα μενού που δεν επαναλαμβάνεται "Side by Side" στο zohós

O Executive Chef του zohós Σάκης Βενέτης υποδέχεται τον guest chef Τάσο Στεφάτο σε μια κοινή δημιουργική στιγμή.