Ανατολική Αττική: φαγητό κι αέρας διακοπών

Βάλτε το μαγιό σας και μην ξεχάσετε την κάρτα σας: το αθηνόραμα club προτείνει χώρους για φαγητό με έκπτωση 20% μετά το μπάνιο στις ανατολικές παραλίες.

Ανατολική Αττική: φαγητό κι αέρας διακοπών

Βάλτε το μαγιό σας και μην ξεχάσετε την κάρτα σας: το αθηνόραμα club προτείνει φαγητό με έκπτωση 20% μετά το μπάνιο στις ανατολικές παραλίες.

Ανατολική Αττική: φαγητό κι αέρας διακοπών - εικόνα 1

Αφού διαλέξετε κάποια από τις παραλίες της Ανατολικής Αττικής για μια αυγουστιάτικη βουτιά, χαλαρώσετε κι αφήσετε τις αισθήσεις να δουλεύουν στο ρελαντί, υπάρχει περίπτωση να πεινάσετε κομμάτι. Στην περίπτωση που θέλετε ένα περιποιημένο ταβερνάκι με σμυρναίικη αύρα, η κάρτα του αθηνόραμα Club σας εξασφαλίζει έκπτωση 20% στα «Καλά Καθούμενα» στη Ραφήνα. Αν προτιμάτε ελληνο-μεσογειακές γεύσεις και ψάρι με αίσθηση διακοπών και εξοχής επίσης στη Ραφήνα υπάρχει και το «Οceanis», ενώ για όσους προτιμούν την ιταλική κουζίνα, αναλαμβάνει, και αυτό με έκπτωση 20% το «La Pasteria» της Νέας Μάκρης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.