Biftekakia & Souvlakia με σουξέ διαρκείας

Ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια από την Κηφισιά, αμέσως μετά έκανε­ την εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη και πρόσφατα έφτασε και στο Νέο Ψυχικό.

Biftekakia & Souvlakia με σουξέ διαρκείας

Tο πρώτο «Biftekakia & Souvlakia» ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια από την Κηφισιά, αμέσως μετά έκανε­ την εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη και πρόσφατα έφτασε και στο Νέο Ψυχικό. Tο αγάπησαν λοιπόν οι Αθηναίοι το μαγαζί. Το φαγητό κάνει focus στο σουβλάκι: τυλιχτά με χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι αλλά και με κεμπάπ απλό ή καϊσερλί και όλα τα παραπάνω σε ξύλινο σουβλάκι ή σουβλί. Μεγάλο σουξέ τα μπιφτεκάκια μοσχαριού ή κοτόπουλου, που γίνονται από φρεσκότατο κιμά και δική τους συνταγή με μυστικά αρτύματα. Τα σουβλάκια είναι όλα χειροποίητα και οι πιτούλες τους, πάντοτε αλάδωτες, απλές ή ολικής αλέσεως, σερβίρονται ψιλοκομμένες, με αλάτι και ρίγανη.

Biftekakia & Souvlakia με σουξέ διαρκείας - εικόνα 1

Καθόλου αμελητέος ο «πρόλογος» με τα πολλά ορεκτικά και τις σαλάτες, αρκετές με υλικά που δηλώνουν ιταλική διάθεση (ρόκα, παρμεζάνα, μοτσαρέλα κ.λπ). Εκτός από το φαγητό, στην αποδοχή του μαγαζιού έχει παίξει ρόλο και η έμφαση στη διακόσμηση. Πολύ μακριά από το κλασικό σουβλατζίδικο, η καλαίσθητη αίθουσα με τα λευκά τραπέζια και τις καρέκλες εντάσσει το χώρο από άποψη ύφους στις μοντέρνες ταβέρνες, ενώ ο άπλετος φωτισμός και τα πολύχρωμα, φρέσκα λαχανικά μέσα σε καφάσια –έκρηξη χρώματος στους τοίχους– συνεισφέρουν στη δημιουργία ­μιας πολιτισμένης ατμόσφαιρας. Γρήγορο σέρβις, καλές τιμές και delivery από τη μία το μεσημέρι.

Ιλισίων 26,​ Κηφισιά, 2108001050 / Λεωφ. Συγγρού 141, Νέα Σμύρνη, 2109353500 / Λεωφ. Κηφισίας 202, Nέο Ψυχικό, 2106723900, www.biftekakiasouvlakia.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Biftekakia & Souvlakia

Λεωφ. Κηφισίας 202, N. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Biftekakia & Souvlakia

Ιλισίων 26, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ενδιαφέρον update για το Βαρούλκο

Στο εμβληματικό εστιατόριο του Πειραιά, για παρά θίν' αλός γεύματα μια ανάσα από τη θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/10/2025

Εκτός πιάτσας εστιατόρια της Αθήνας που αξίζουν την προσοχή σου

Μία ενδεκάδα από εστιατόρια σε μάλλον απροσδόκητες γειτονιές της πόλης, που έχουν κάτι να πουν σε κάθε τύπο foodie.

Δείπνο στις βραβευμένες αυλές και βεράντες της Αθήνας

Τώρα που ο καιρός στρώνει ξανά, εκμεταλλευόμαστε τις καλοσύνες του για όσο κρατήσουν, κλείνοντας τραπέζι στα καλύτερα εστιατόρια με αυλές και βεράντες της Αθήνας, και μάλιστα στις εξαιρετικές τιμές που εξασφαλίζει το δημοφιλέστερο γαστρονομικό happening της πόλης.

Vedema γιορτής και αναστοχασμού για το μέλλον του Σαντορινιού κρασιού

Όλα όσα "τρύγησε" η φθινοπωρινή γιορτή του κρασιού της Σαντορίνης από τον Όμιλο Katikies στο εστιατόριο Selene.

Στο 'Fine Mess' φάγαμε ένα από τα πιο ζημιάρικα πιάτα της σεζόν

Ο λόγος για το Texas Toast, ένα από τα πρώτα στάδια στο νέο degustation menu του σοφιστικέ BBQ spot του Κέντρου, όπου τα low & slow μαγειρέματα σε "δύσκολες" κοπές παραμένουν ένα από τα κρεατοφαγικά hightlights της Αθήνας.

Οι Έλληνες σεφ που βρίσκονται ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου για το 2025

Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards.

Ο Rasmus Munk είναι -και πάλι- ο καλύτερος σεφ του κόσμου

Ο Σκανδιναβός γευσιπλάστης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των The Best Chef Awards.