12 με Τόνο
Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου (με προϋπηρεσία σε πόστα όπως το «Ark» με τον Γιάννη Μπαξεβάνη, αλλά και το «Savoy Grill» του Gordon Ramsay), μας προκαλεί να δούμε την έννοια του ψαρομεζέ με άλλο μάτι, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες. Συνδυάζοντας δημιουργικότητα, χιούμορ και τόλμη αντιστρόφως ανάλογη της σάλας – μινιατούρας του, παίρνει την ιαπωνική ιδέα του omakase και τη μεταφράζει σε κάτι πιο οικείο, με προτάσεις όπως το ταρτάρ γαρίδας «σπετζοφάι», το κεμπάπ τόνου με αρώματα τυλιχτού, ή το φιλέτο σφυρίδας με σάλτσα απάκι. Επιπλέον, για όσους δε θέλουν να περιοριστούν στο μενού, η ψαριέρα διαθέτει και μεγάλα ψάρια, που γίνονται βάση για ολιστικές fin to tail εμπειρίες.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€35 - €55
Πληροφορίες:
Τρ. - Σαβ. 1-11 μ.μ. Κυρ. 1-8 μ.μ.