K.Grill

Σουβλάκια, κεμπάπ, μπριζολάκια και όλα τα κλασικά έχουν τη θέση τους στον κατάλογο σε μια πρόταση οικονομικής κρεατοφαγίας από τον Όμιλο Καστελόριζο. Θα το συναντήσετε τέλος της Λεωφόρου Θησέως σε industrial «περιτύλιγμα», με σειρές από µπουκάλια µπίρας πίσω από µεταλλικά πλέγµατα που μοιάζουν µε γεωµετρικό installation, πάνω από την ανοιχτή κουζίνα και τις φωτιές της και τραπεζάκια έξω. Έχει αποκτήσει κι ένα «αδερφάκι» στη Βούλα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€15 - €18

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Τσικνίζουμε στο σπίτι με άποψη

Με την Τσικνοπέμπτη προ των πυλών, σταχυολογούμε αξιόλογα εστιατόρια που ειδικεύονται στις κρεατονοστιμιές για κάθε γούστο ή κάνουν σπέσιαλ προτάσεις στο πνεύμα και στα αρώματα που προστάζει η ημέρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/03/2021

Delivery με θέμα: Μια βραδιά για κρεατοφάγους

Από brisket και πάπια μέχρι ψαγμένα σουβλάκια, κεμπάπ και μερακλίδικες γεύσεις Ανατολής, ιδού 8 ξεχωριστές ιδέες για να απολαύσουμε στο σπίτι μια βραδιά φουλ του κρέατος.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill»

Μοντέρνο, casual, ποιοτικό, το νεότερο τέκνο του ομίλου Καστελόριζο έφτιαξε κρεατολαγνική κατάσταση στη Βούλα, ενώ συνεχίζει και στην Καλλιθέα.

Όλοι τσικνίζουν τελικά σ’ αυτή την πόλη

Στο ρυθμό της Τσικνοπέμπτης πέρα από τις ταβέρνες και τα steak houses μπαίνουν κι άλλοι: wine bars, ψαρομεζεδoπωλεία, έθνικ στέκια, ακόμη και το εστιατόριο ενός μουσείου μεταμορφώνονται σε meating points.

«Κ. Grill» και στη Βούλα

Το γραμμένο με καλαμάκια, κεμπάπ, μπιφτέκια και πικάνιες στόρι, εμπλουτίζεται με νέες σελίδες με το opening ενός ακόμη μοντέρνου χώρου casual κρεατοφαγίας.

K. Grill

Μπορεί το ψάρι να είναι η ειδικότητά του, ο Όμιλος Καστελόριζο όμως πλέον έχει στο ενεργητικό του κι ένα χώρο καθημερινής κρεατοφαγίας.