Η Χαρούλα, η κόρη του Αντώνη Βούλγαρη, του φιλοσόφου/ταβερνιάρη που έστησε το χώρο το 1968, συνεχίζει την παράδοση μαζί με τον γιο της. Γεύσεις...
Χαριτωμένη και ιδιαίτερα περιποιημένη, πλούσια σε γεύσεις, στεριανές και θαλασσινές. Και μαγειρευτά.
Καραγκιόζης και παλιά Αθήνα στους τοίχους και νεανικό κοινό στα τραπέζια του, σε ένα μεζεδοπωλείο που μαγειρεύει νόστιμα και προσέχει τα υλικά του.
Κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού των Πετραλώνων, ο Σαντορινιός απλώνει τα τραπέζια του σε μία παραδοσιακή κυκλαδίτικη αυλή και σερβίρει νοστιμιές με...
Αγυάλιστο αλλά ατμοσφαιρικό περιβάλλον ταβέρνας σε στιλ «πάμε σαν άλλοτε» και ανάλογα μεγάλη ιστορία που μετράει πολλές δεκαετίες. Παλιοί και νέοι...
Ρετρό καλοστημένο σκηνικό με διακόσμηση παλιάς Αθήνας και πιάτα που ρετουσάρουν την παράδοση με δημιουργικές πινελιές. Μεγάλη γκάμα από σπιτικά λικέρ....
Όνομα εμπνευσμένο από τον Ελύτη, σάλα χαλαρή και απέριττη διακοσμητικά με σήμα κατατεθέν τις κορνίζες με ασπρόμαυρες στην πλειονότητά τους...
Στέκι με εξόχως παρεΐστικη διάθεση και κοινό κάθε ηλικίας και στάτους. Ξύλινη αισθητική και μπόλικοι μεζέδες όπως και πιάτα μικρού μεγέθους –...
Από τα Πετράλωνα ξεκίνησε η «Χρύσα», με μεσογειακή, σπιτικής χροιάς κουζίνα και χαρακτηριστικά περιποιητική διάθεση, κι εκεί επέστρεψε, έχοντας...