Κάπου ανάμεσα σε παραδοσιακή ψησταριά και κλασική ταβέρνα, με την επιμέλεια του βραβευμένου σεφ Παύλου Κυριάκη. Οικείες γεύσεις σε ανοιχτόκαρδο...
Περιποιημένη ταβέρνα που σερβίρει οικείο, νόστιμο φαγητό, κρατώντας τις κλασικές σπεσιαλιτέ της -εκείνο το ροζμπίφ με το χοντρό μακαρόνι έχει γράψει...
Δημιουργική οικειότητα χαρακτηρίζει την κουζίνα του εδώ και χρόνια σεφ του εστιατορίου Αλέξανδρου Φουρούλη, με τη Μάνη να κάνει αισθητή την παρουσία...
Σχετικά μικρό, ζεστό wine bar, με βασικό υλικό το ξύλο και μια walk-in κάβα στο επίκεντρο, που αριθμεί περίπου 400 ετικέτες. Με το ποτήρι 40-50...
All – day ιταλικό μπιστρό. Kλασική πίτσα (με ζυμάρι 48ωρης ωρίμανσης) και pasta μέσα από ένα περιεκτικό μενού που επιμελείται ο σεφ Γιώργος Γαλάνης....
Με την ελαφρόπαστη μυτιληνιά σαρδέλα να του δίνει το όνομά της, το ψαροστέκι μιξάρει κλασικούς ψαρομεζέδες και προχωρημένα πιάτα θαλασσοφαγίας στην...
Αναβίωση της εξευγενισμένης αστικής ταβέρνας από τη δεκαετία του 1950 και μετά, σε έναν πανέμορφο χώρο που έχει την υπογραφή του σημαντικού...
Aπό τον πεζόδρομο της Ηρώνδα, η τρατορία του Ονούφριου Ιωακειμίδη μετακόμισε στα σύνορα των Πετραλώνων με το Κουκάκι. Εξακολουθεί να πατά στην...