Ένα εστιατόριο κρυμμένο σε μια εσοχή της θορυβώδους Μεσογείων. Στη λιτή, λευκή σάλα με τα πέτρινα στοιχεία και την ήρεμη ατμόσφαιρα αλλά και στην...
Ελληνικό και ξένο κοινό μοιράζεται τα τραπέζια σ' αυτό τον φροντισμένο, φωτεινό χώρο με τον κλασικό χαρακτήρα και τα γήινα χρώματα, πάνω στον...
Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και απέναντι από τον Άρειο Πάγο, το «Αυτόφωρο» έχει φανατικούς οπαδούς (και είναι αγαπημένο των ξενύχτηδων). Η ζεστή του...
Γνήσιες γεύσεις στο πιο αυθεντικό farm-to-fork εστιατόριο της Αττικής. Με γνώμονα τις αξίες της περμακουλτούρας, προσφέρει αγνά εποχικά πιάτα με υλικά...
Ξεκίνησε στον Λυκαβηττό, συνέχισε στους Αμπελοκήπους και τελικά έριξε άγκυρα σε έναν παράδρομο της Μιχαλακοπούλου. Απλό, περιποιημένο, μια ιδέα...
Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παύλος Κυριάκης διευρύνει τη γευστική του προσφορά στα της εστίασης πεπραγμένα στην πόλη, με το...
Το κομψό ντεκόρ συνδυάζει τη ζεστασιά του ξύλου με τις βιομηχανικές πινελιές, σε ένα πρωτότυπο concept που στεγάζει ένα εστιατόριο ολοήμερης...
Σε έναν εντυπωσιακό χώρο, που διατηρεί φανερά στοιχεία της δομής του κτιρίου, βρίσκονται το εστιατόριο και η Agora, όπου μπορείς να αγοράσεις προϊόντα...
Η Αργυρώ Κουτσού παρουσιάζει τη δική της εκδοχή πάνω στην ελληνική κουζίνα, με πιάτα που πατούν στη λογική του μαγειρείου και αγαπούν τις σάλτσες.
Ζεστός χώρος με γαλανόλευκη αύρα, κουζίνα σε αντίστοιχους γευστικούς τόνους με παραδοσιακά καλοφτιαγμένα πιάτα και πολύ καλή σχάρα.
Σταθερή αξία στα γαστρονομικά δρώμενα των βορείων προαστίων εδώ και 46 χρόνια, το κλασικό πια εστιατόριο συνεχίζει την πορεία του, απευθυνόμενο στους...
Τουβλάκι, αρκετό ξύλο και χαριτωμένες λεπτομέρειες στο ντεκόρ σε έναν ζεστό, οικείο χώρο, που συνεχίζει μια πορεία αρκετών χρόνων σερβίροντας...
Οι Γιάννης Μούσιος και Γιώργος Κοντορίζος έχουν αναλάβει την παλιά ταβέρνα του Κολωνού και την επανασυστήνουν στο κοινό, μέσα από ένα κόνσεπτ που πατά...
Κάπου ανάμεσα σε παραδοσιακή ψησταριά και κλασική ταβέρνα, με την επιμέλεια του βραβευμένου σεφ Παύλου Κυριάκη. Οικείες γεύσεις σε ανοιχτόκαρδο...
Αναβίωση της εξευγενισμένης αστικής ταβέρνας από τη δεκαετία του 1950 και μετά, σε έναν πανέμορφο χώρο που έχει την υπογραφή του σημαντικού...
Μια ανάσα από το Μουσείο της Ακρόπολης, στον πεζόδρομο της Μακρυγιάννη, σε ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον, πιάτα κλασικής ελληνικής κουζίνας...
Ιστορικός χώρος στη σκιά της Ακρόπολης, με ιστορία που κρατάει από το 1975 κι ελληνικό και ξένο κοινό. Ποικιλία σε παραδοσιακά μαγειρευτά και πιάτα...
Το ιστορικό ελληνικό εστιατόριο που ξεκίνησε το 1967 στη Μάνη έχει πια πολύ μοντέρνο look, ενώ η μαγείρισσα μαμά δηλώνει πάντα παρούσα.
Σε ένα σημείο δεμένο με την ιστορία της Πατησίων, ο «Μαρτίνης» υπηρετεί από το 1977 την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, στον χώρο που κάποτε φιλοξενούσε...
Ένας χώρος ανάμεσα σε εστιατόριο και μοντέρνα ταβέρνα, προσεγμένος και φιλικός, όπου τρως αξιοπρεπώς και σε καλές τιμές. Το εσωτερικό είναι φωτεινό,...
Μαγειρείο παλιάς κοπής, με κλασικά πιάτα ελληνικής κουζίνας και επιλογές σπιτικών σπεσιαλιτέ σε χορταστικές μερίδες.