Η ομάδα της «Cookoovaya» στοχεύει στην καρδιά του αθηναϊκού downtown με ένα ανοιχτόκαρδο και casual dining στέκι που αγκαλιάζει ισότιμα το φαγητό και...
Το κομψό smokehouse του Κολωνακίου μεταφέρθηκε ακριβώς απέναντι από την παλιά του τοποθεσία, στον όμορφο πεζόδρομο της Δελφών. Και εδώ εξακολουθεί να...
Στο οίκημα στο οποίο στεγάζεται, το αρχοντικό Γεράκη, κατοικούσε ο πρώτος δήμαρχος του Κορυδαλλού. Τώρα φιλοξενεί rib eyes, μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες...
Concept καλής κρεατοφαγίας σε ένα σκουρόχρωμο industrial-chic περιβάλλον. Γευστική επιμέλεια από τον Ηλία Σκουλά και άσοι στο μανίκι η γαλλική...
Μπέργκερ, spare ribs, μπριζόλες με νοτιοαφρικάνικα μπαχαρικά, επίσης νοτιοαφρικάνικα λουκάνικα – παλιότερα η οικογένεια ζούσε στο Γιοχάνεσμπουργκ– και...
Στην καρδιά του Πειραιά, σε μια ατμοσφαιρική και σικάτη σάλα σερβίρουν ποικιλία από μοσχαρίσιες μπριζόλες Αργεντινής, Ουρουγουάης και Αμερικής, αλλά...
Αυτό το εστιατόριο άναψε φούρνο Josper κι έβαλε τα Πετράλωνα σε ρυθμό κρεατοφαγίας. Με βιομηχανική διακόσμηση στο κάτω κομμάτι του και μια ταράτσα με...
Υπό τη γευστική επιμέλεια του σεφ Γιάννη Κοσμαδάκη, τοποθετεί την καρνιβορική του δράση σε τρεις άξονες: το τεξανό μπάρμπεκιου, την parilla και τα...