Ανοιχτόκαρδο εστιατόριο με μοντέρνα σάλα, ξυλόφουρνο και κλασικές ιταλικές σπεσιαλιτέ που βγαίνουν στο πάσο της ανοιχτής κουζίνας διά χειρός του...
Στον 7ο όροφο το χειμώνα με θαλασσινό πανοραμίκ από το τζάμι και μεσογειακές/διεθνείς γεύσεις και στην κορυφή του ξενοδοχείου το καλοκαίρι, δίπλα στην...
Ένα όμορφο και ανοιχτόκαρδο all-day bistrot δημιούργησε ο σεφ Γρηγόρης Κίκης στη γειτονιά όπου μεγάλωσε. Η δράση ξεκινά καθημερινά από νωρίς, με έναν...