Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Mozzart Pizza

Κανείς δε λέει "όχι" σε μια καλοφτιαγμένη πίτσα, και στα δύο υποκαταστήματα της "Mozzart Pizza" ξέρουν από ζυμάρι. Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές από τη ναπολιτάνικη και τη ρωμαϊκή σχολή, η ζύμη της πίτσας που σερβίρουν τόσο στην καρδιά της Αθήνας όσο και στον Χολαργό, φτιάχνεται με μαεστρία και ωριμάζει για 48 ώρες πετυχαίνει το ξεχωριστό αποτέλεσμα που δικαιολογεί το όνομά της.

Mozzart Pizza 4

Mozzart Pizza 5

Mozzart Pizza 11

"Mozz" από τη mozzarella και "art" από την τέχνη που βάζουν σε κάθε Παρασκευή: αυτά είναι τα δύο συνθετικά του ονόματος της πιτσαρίας, η οποία πρόσθεσε ένα "z" στο όνομα του μεγάλου συνθέτη και μας προσκαλεί για γευστικές συγχορδίες.

Βασικό ρόλο στην αρμονία παίζουν βέβαια τα toppings, με ιταλικά αλλαντικά και τυριά να δίνουν τον τόνο σε μπεστ-σέλερ, όπως η Σπεκ, η Κόπα, η Ντούγια, αλλά και η Βεγκάνα με σάλτσα ντομάτας, μπρόκολο, μελιτζάνα και κρεμμύδι.

Mozzart Pizza 2

Mozzart Pizza 6

Tip: Στη "Mozzart Pizza" δεν ξεχνούν τους vegan, ενώ θα βρείτε και χορταστικές σαλάτες, αλλά και πίτσα με το κομμάτι. Φυσικά, εξυπηρετούν και στο σπίτι σε συνεργασία με τις γνωστές πλατφόρμες delivery.


Info

Χρυσοσπηλιωτίσσης 1, Κέντρο, 2103214183 / 25ης Μαρτίου 9, Χολαργός, 2106547190, FB: Mozzart Pizza, IG: @mozzart.athens

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
05/11/2025

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.