Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Mozzart Pizza

Κανείς δε λέει "όχι" σε μια καλοφτιαγμένη πίτσα, και στα δύο υποκαταστήματα της "Mozzart Pizza" ξέρουν από ζυμάρι. Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές από τη ναπολιτάνικη και τη ρωμαϊκή σχολή, η ζύμη της πίτσας που σερβίρουν τόσο στην καρδιά της Αθήνας όσο και στον Χολαργό, φτιάχνεται με μαεστρία και ωριμάζει για 48 ώρες πετυχαίνει το ξεχωριστό αποτέλεσμα που δικαιολογεί το όνομά της.

Mozzart Pizza 4

Mozzart Pizza 5

Mozzart Pizza 11

"Mozz" από τη mozzarella και "art" από την τέχνη που βάζουν σε κάθε Παρασκευή: αυτά είναι τα δύο συνθετικά του ονόματος της πιτσαρίας, η οποία πρόσθεσε ένα "z" στο όνομα του μεγάλου συνθέτη και μας προσκαλεί για γευστικές συγχορδίες.

Βασικό ρόλο στην αρμονία παίζουν βέβαια τα toppings, με ιταλικά αλλαντικά και τυριά να δίνουν τον τόνο σε μπεστ-σέλερ, όπως η Σπεκ, η Κόπα, η Ντούγια, αλλά και η Βεγκάνα με σάλτσα ντομάτας, μπρόκολο, μελιτζάνα και κρεμμύδι.

Mozzart Pizza 2

Mozzart Pizza 6

Tip: Στη "Mozzart Pizza" δεν ξεχνούν τους vegan, ενώ θα βρείτε και χορταστικές σαλάτες, αλλά και πίτσα με το κομμάτι. Φυσικά, εξυπηρετούν και στο σπίτι σε συνεργασία με τις γνωστές πλατφόρμες delivery.


Info

Χρυσοσπηλιωτίσσης 1, Κέντρο, 2103214183 / 25ης Μαρτίου 9, Χολαργός, 2106547190, FB: Mozzart Pizza, IG: @mozzart.athens

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/12/2025

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.

Εορταστικά μενού, απογευματινό τσάι και βραδιές όπερας με την υπογραφή της Μεγάλης Βρεταννίας

Με μια παλέτα εμπειριών που συνδυάζουν υψηλή γαστρονομία, μουσική και διαχρονική πολυτέλεια, η Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπει τις γιορτές σε μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Λαμπερές γιορτές στο εστιατόριο "Colonial"

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς μάς οδηγεί προς τα νότια, για να γιορτάσουμε μοναδικά τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον στολισμένο χώρο του εστιατορίου στο Golf Γλυφάδας.