Κανείς δε λέει "όχι" σε μια καλοφτιαγμένη πίτσα, και στα δύο υποκαταστήματα της "Mozzart Pizza" ξέρουν από ζυμάρι. Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές από τη ναπολιτάνικη και τη ρωμαϊκή σχολή, η ζύμη της πίτσας που σερβίρουν τόσο στην καρδιά της Αθήνας όσο και στον Χολαργό, φτιάχνεται με μαεστρία και ωριμάζει για 48 ώρες πετυχαίνει το ξεχωριστό αποτέλεσμα που δικαιολογεί το όνομά της.



"Mozz" από τη mozzarella και "art" από την τέχνη που βάζουν σε κάθε Παρασκευή: αυτά είναι τα δύο συνθετικά του ονόματος της πιτσαρίας, η οποία πρόσθεσε ένα "z" στο όνομα του μεγάλου συνθέτη και μας προσκαλεί για γευστικές συγχορδίες.
Βασικό ρόλο στην αρμονία παίζουν βέβαια τα toppings, με ιταλικά αλλαντικά και τυριά να δίνουν τον τόνο σε μπεστ-σέλερ, όπως η Σπεκ, η Κόπα, η Ντούγια, αλλά και η Βεγκάνα με σάλτσα ντομάτας, μπρόκολο, μελιτζάνα και κρεμμύδι.


Tip: Στη "Mozzart Pizza" δεν ξεχνούν τους vegan, ενώ θα βρείτε και χορταστικές σαλάτες, αλλά και πίτσα με το κομμάτι. Φυσικά, εξυπηρετούν και στο σπίτι σε συνεργασία με τις γνωστές πλατφόρμες delivery.
Info
Χρυσοσπηλιωτίσσης 1, Κέντρο, 2103214183 / 25ης Μαρτίου 9, Χολαργός, 2106547190, FB: Mozzart Pizza, IG: @mozzart.athens
