Η Pizza Fan έφτασε τα 100 καταστήματα και το γιορτάζει

Μετρώντας 29 χρόνια επιτυχίας και αγαπημένη από χιλιάδες καταναλωτές, η Pizza Fan έφτασε αισίως τα 100 καταστήματα, σηματοδοτώντας την πορεία της με μια γιορτή γεμάτη γεύση στον Ωρωπό.

Pizza Fan

Η Pizza Fan γιόρτασε πρόσφατα ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της, με το άνοιγμα του εκατοστού της καταστήματος την Τρίτη 8 Ιουλίου, στον Ωρωπό. Η νέα διεύθυνση στην Προποντίδος και Προικονήσου 1 αποτέλεσε το σκηνικό για μια πραγματική γιορτή γεύσεων που ενθουσίασε όλους τους pizza lovers.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκαν οι νέες λαχταριστές συνταγές της εταιρείας. Οι πίτσες της σειράς Al Forno, με ζύμη ζυμωμένη στο χέρι, εντυπωσίασαν, όπως και η σειρά Pizza Bianca με Philadelphia. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι νέες σειρές προϊόντων MyBurger, MyPasta και MySalad, που επιμελήθηκε ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, οι οποίες κέρδισαν το κοινό με τη γεύση και την πρωτοτυπία τους.

Με μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία 29 χρόνων στην Ελλάδα και 2.500 εργαζόμενους, η Pizza Fan αποτελεί σήμερα την κορυφαία ελληνική αλυσίδα στον χώρο του pizza delivery. Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει σε ποιοτικές πρώτες ύλες, καινοτομία και προσιτές τιμές, παραμένοντας πιστή στο όραμά της να προσφέρει εξαιρετικές γεύσεις σε όλους.



 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
12/12/2025

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.