H Ana Roš σερβίρει για ένα βράδυ στην Κρήτη

Η σπουδαία σεφ που έβαλε στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη τη Σλοβενία είναι η επόμενη καλεσμένη στα Nights of Gastronomy του Nana Princess Resort.

H Ana Roš σερβίρει για ένα βράδυ στην Κρήτη

Δε γίνεται να ασχολείσαι με τον κόσμο της γαστρονομίας (ή του Netflix δηαλδή του Chef's Table) και να μην έχεις ακούσει έστω και μία φορά στη ζωή σου το όνομα της Ana Roš. Η κορυφαία σεφ του πλανήτη για το 2017 σύμφωνα με τα The World's 50 Best Restaurants, παραμένει μία από τις σημαντικότερες γυναίκες στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας. Είναι δε, βραβευμένη με τρία αστέρια Michelin από τον περίφημο κόκκινο οδηγό για τα όσα μαεστρικά σερβίρει στο εστιατόριό της, Hisa Franko στο Κόμπαριντ. 

Η περίφημη γευσιπλάστρια θα είναι το επόμενο σημαντικό πρόσωπο που θα μαγειρέψει στα Nights of Gastronomy του Nana Princess Resort, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του έξοχου resort στην υψηλή γαστρονομία και τη διάθεσή του να προσφέρει δημιουργικά νόστιμες βραδιές στους καλεσμένους του. 

H Ana Roš σερβίρει για ένα βράδυ στην Κρήτη 1

Η πολυβραβευμένη σεφ και παγκοσμίως αναγνωρισμένη για την avant-garde προσέγγισή της στη σύγχρονη σλοβενική κουζίνα, συμπράττει -την Τετάρτη 30 Ιουλίου- με τον Κώστα Καραπαναγιώτη, Executive Chef του Nana Princess σε ένα μενού-έκπληξη, εμπνευσμένο από τη φύση, τη γη και το πάθος για τη λεπτομέρεια, υπόσχεται να χαρίσει στους επισκέπτες μια βραδιά γαστρονομικής υπέρβασης.

Mεταξύ άλλων, οι τυχεροί foodies που θα δώσουν το παρών, θα απολαύσουν σουπιά με σαφράν και πικάντικα βότανα, κριθαρότο με άγρια ​​φυτά και φράουλες και σφυρίδα με μούρα.
 


Info

nanaprincess.gr

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για νόστιμη World Pasta Day, σε αυτά τα ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή, μεγάλη γιορτή των μακαρονάδων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/10/2025

"Bottomless Brunch + Βeats" στο "Sebastian" του "Ace Hotel"

Από 1 Νοεμβρίου, κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για brunch, διαφορετικό όμως από τα συνηθισμένα.

'Πλυτά': Το καθημερινό στέκι που ψάχναμε για αστεράτους μεζέδες

Απλό, προσιτό και φιλικό σαν καφενείο, αλλά με γεύσεις "από χέρι" και μενού της αγοράς και της ημέρας, το ολοκαίνουργιο και πολυσυζητημένο Πλυτά είναι το μαγαζί που θα λαχταρούσες να έχεις στη γειτονιά σου, για να το χαίρεσαι όσο συχνά μπορείς.

Δύο ταβέρνες, ένα μενού, για μια μόνο μέρα στην Αθήνα

Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

Στο BurntBone οι εκλεκτές κοπές έχουν τον πρώτο λόγο

Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας δίνουν και φέτος ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.