Το Milos σαλπάρει -κυριολεκτικά- για τις ελληνικές θάλασσες

Μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στα νερά των Κυκλάδων προσφέρει το δημοφιλές ψαροφαγικό brand.

Milos at Sea

Προφανώς και γνωρίζεις τι εστί Milos. Το εμβληματικό πια εστιατορικό brand του Κώστα Σπηλιάδη έχει υπάρξει -εδώ και πάνω από 3 δεκαετίες, όταν και άνοιξε το πρώτο σημείο του στο Μόντρεαλ του Καναδά- πρωτοπόρο στην ανάδειξη της κορυφαίας θαλασσινής πρώτης ύλης και καινοτόμο ως προς τη μεταφορά της ελληνικής ψαροταβέρνας σε περιβάλλον μητροπολιτικού dining spot.

Τα Milos του μάταιου τούτου κόσμου από τη Νέα Υόρκη ως το Ντουμπάι κι από το Λονδίνο στη Σιγκαπούρη, στο Μαϊάμι, το Βέγκας και αλλού -πολλώ δε μάλλον στο flagship εστιατόριο της Αθήνας- πιστοποιούν του λόγου το ασφαλές. 

Estiatorio Milos

Το Milos λοιπόν φέρνει αυτή τη φορά τη γεύση της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας στη θάλασσα, μέσα από μια εμπειρία που συνδυάζει πολυτέλεια, απλότητα και τοπικές γεύσεις. Το Milos at Sea σε ταξιδεύει εκεί όπου γεννήθηκε η φιλοσοφία του: Στα ελληνικά νησιά. Αυτό το καλοκαίρι, το Milos προσκαλεί τους επισκέπτες του σε ένα ταξίδι γεύσεων και χαλάρωσης με φόντο το Αιγαίο, μέσα από μια σειρά διαδρομών με ιδιωτικά σκάφη που προσφέρουν μια πιο προσωπική και αυθεντική εμπειρία.

Milos at Sea 4

Milos at Sea 5

Πιστό στη φήμη του Milos για άψογη εξυπηρέτηση και προσοχή στη λεπτομέρεια, το Milos at Sea προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας πάνω στο κύμα. Το σκάφος Codecasa 113’, κομψό και εργονομικά σχεδιασμένο, λειτουργεί ως ένα "εξοχικό" στη θάλασσα, ιδανικό για όσους αναζητούν χαλάρωση χωρίς να στερηθούν την ποιότητα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες όπως μαθήματα μαγειρικής, γευσιγνωσία κρασιών και τυριών ή και ψάρεμα. Τα γεύματα ετοιμάζονται με βάση τη φιλοσοφία του Milos: Απλές, καθαρές γεύσεις με έμφαση στην πρώτη ύλη.

Milos at Sea 3

Το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει έως 10 άτομα σε τέσσερις καμπίνες — μία Master Suite, μία VIP και δύο δίκλινες με επιπλέον κρεβάτια. Όλες διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, ενώ οι κοινόχρηστοι χώροι —σαλόνι και τραπεζαρία— προσφέρουν πανοραμική θέα στη θάλασσα. Στο εξωτερικό κατάστρωμα, υπάρχουν άνετα σημεία για φαγητό και ξεκούραση, ιδανικά για παρέες ή οικογένειες που θέλουν να απολαύσουν την ηρεμία του τοπίου.

Ανάλογα με τη διάθεση και τις επιθυμίες των επισκεπτών, η εμπειρία μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα. Από ήρεμες βουτιές σε απομονωμένους όρμους μέχρι επισκέψεις σε νησιώτικα λιμάνια και παραθαλάσσιες ταβέρνες, το Milos at Sea προσφέρει επιλογές για όλους: Λάτρεις της γαστρονομίας, της φύσης ή της πολιτιστικής κληρονομιάς. Το πλήρωμα αναλαμβάνει να οργανώσει κάθε φορά μια εξατομικευμένη διαδρομή, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών.

Milos at Sea 2

Στο πηδάλιο βρίσκεται ο καπετάνιος Σήφης Κοντορίνης, επαγγελματίας δύτης και ναυαγοσώστης, με βαθιά γνώση των ελληνικών θαλασσών. Μαζί του, μια έμπειρη ομάδα έξι ατόμων φροντίζει για την άνεση, την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Milos at Sea 1


Info

Περισσότερες; πληροφορίες εδώ.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η underground γαστρονομία του Ταύρου

Μια γευστική βόλτα σε ένα under the radar σημείο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
04/06/2025

Τα εστιατόρια της αθηναϊκής παραλίας που σερβίρουν βραβευμένη γεύση

Τα παρά θίν' αλός εστιατόρια της πρωτεύουσας που έχουν βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο, Top Notch και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και, σίγουρα, αξίζουν την προσοχή σου.

Πώς ο Χρόνης Δαμαλάς άφησε τα high end εστιατόρια για να μαγειρέψει στους Αμπελοκήπους

Στις 12 Ιουνίου, το Rawbata σβήνει το πρώτο κεράκι στην τούρτα της ύπαρξής του και το γιορτάζει δεόντως.

Στην Αμοργό υπάρχει ένα σουβλατζίδικο που επιπλέει

Το Bloom Brothers Canteen γίνεται viral ξανά και ξανά - η ιστορία του μας εμπνέει και μας προετοιμάζει για ένα ακόμη καλοκαίρι.

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "The White House Restaurant" στην Κέρκυρα

Με κομψή αισθητική, ανοιχτόκαρδο περιβάλλον σε σκηνικό πάνω στη θάλασσα και κουζίνα που υπογράφει ο διακεκριμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, το γαστρονομικό αυτό πόστο είναι σημείο αναφοράς στο νησί των Φαιάκων.

Είναι η Διαγώνιος η πιο hot μεταγραφή της Μυκόνου;

Η θεσσαλονικιώτικη γωνιά με τα ίσως καλύτερα ψητά σουτζουκάκια της πόλης, πιάνει κεντρικό πόστο στο νησί των Ανέμων.

Τα 22 καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler

Η λίστα του έγκριτου Μέσου για να βρεις τα πιο νόστιμα "local eateries στην ελληνική πρωτεύουσα".