Το Milos σαλπάρει -κυριολεκτικά- για τις ελληνικές θάλασσες

Μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στα νερά των Κυκλάδων προσφέρει το δημοφιλές ψαροφαγικό brand.

Milos at Sea

Προφανώς και γνωρίζεις τι εστί Milos. Το εμβληματικό πια εστιατορικό brand του Κώστα Σπηλιάδη έχει υπάρξει -εδώ και πάνω από 3 δεκαετίες, όταν και άνοιξε το πρώτο σημείο του στο Μόντρεαλ του Καναδά- πρωτοπόρο στην ανάδειξη της κορυφαίας θαλασσινής πρώτης ύλης και καινοτόμο ως προς τη μεταφορά της ελληνικής ψαροταβέρνας σε περιβάλλον μητροπολιτικού dining spot.

Τα Milos του μάταιου τούτου κόσμου από τη Νέα Υόρκη ως το Ντουμπάι κι από το Λονδίνο στη Σιγκαπούρη, στο Μαϊάμι, το Βέγκας και αλλού -πολλώ δε μάλλον στο flagship εστιατόριο της Αθήνας- πιστοποιούν του λόγου το ασφαλές. 

Estiatorio Milos

Το Milos λοιπόν φέρνει αυτή τη φορά τη γεύση της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας στη θάλασσα, μέσα από μια εμπειρία που συνδυάζει πολυτέλεια, απλότητα και τοπικές γεύσεις. Το Milos at Sea σε ταξιδεύει εκεί όπου γεννήθηκε η φιλοσοφία του: Στα ελληνικά νησιά. Αυτό το καλοκαίρι, το Milos προσκαλεί τους επισκέπτες του σε ένα ταξίδι γεύσεων και χαλάρωσης με φόντο το Αιγαίο, μέσα από μια σειρά διαδρομών με ιδιωτικά σκάφη που προσφέρουν μια πιο προσωπική και αυθεντική εμπειρία.

Milos at Sea 4

Milos at Sea 5

Πιστό στη φήμη του Milos για άψογη εξυπηρέτηση και προσοχή στη λεπτομέρεια, το Milos at Sea προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας πάνω στο κύμα. Το σκάφος Codecasa 113’, κομψό και εργονομικά σχεδιασμένο, λειτουργεί ως ένα "εξοχικό" στη θάλασσα, ιδανικό για όσους αναζητούν χαλάρωση χωρίς να στερηθούν την ποιότητα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες όπως μαθήματα μαγειρικής, γευσιγνωσία κρασιών και τυριών ή και ψάρεμα. Τα γεύματα ετοιμάζονται με βάση τη φιλοσοφία του Milos: Απλές, καθαρές γεύσεις με έμφαση στην πρώτη ύλη.

Milos at Sea 3

Το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει έως 10 άτομα σε τέσσερις καμπίνες — μία Master Suite, μία VIP και δύο δίκλινες με επιπλέον κρεβάτια. Όλες διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, ενώ οι κοινόχρηστοι χώροι —σαλόνι και τραπεζαρία— προσφέρουν πανοραμική θέα στη θάλασσα. Στο εξωτερικό κατάστρωμα, υπάρχουν άνετα σημεία για φαγητό και ξεκούραση, ιδανικά για παρέες ή οικογένειες που θέλουν να απολαύσουν την ηρεμία του τοπίου.

Ανάλογα με τη διάθεση και τις επιθυμίες των επισκεπτών, η εμπειρία μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα. Από ήρεμες βουτιές σε απομονωμένους όρμους μέχρι επισκέψεις σε νησιώτικα λιμάνια και παραθαλάσσιες ταβέρνες, το Milos at Sea προσφέρει επιλογές για όλους: Λάτρεις της γαστρονομίας, της φύσης ή της πολιτιστικής κληρονομιάς. Το πλήρωμα αναλαμβάνει να οργανώσει κάθε φορά μια εξατομικευμένη διαδρομή, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών.

Milos at Sea 2

Στο πηδάλιο βρίσκεται ο καπετάνιος Σήφης Κοντορίνης, επαγγελματίας δύτης και ναυαγοσώστης, με βαθιά γνώση των ελληνικών θαλασσών. Μαζί του, μια έμπειρη ομάδα έξι ατόμων φροντίζει για την άνεση, την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Milos at Sea 1


Info

Περισσότερες; πληροφορίες εδώ.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".