Πάρτι με spritz και πίτσες στο κέντρο

Με την υπογραφή του Louza και του Mozz:art.

luza © Λεωνίδας Τούμπανος

Η τάση των aperitivo και των ζυμών φαίνεται να φουντώνει ολοένα και περισσότερο στην Αθήνα και αυτήν την Κυριακή (11 του Μάη), δύο μαγαζιά σκοπεύουν να τη γιορτάσουν με ένα street party.

H Louza λοιπόν, το μαγαζί που συστήνεται ως ελληνική spritzeria και έχει εμπνευστεί το όνομά του από το γνωστό κυκλαδίτικο αλλαντικό, συνεργάζεται με την πιτσαρία Mozz:art του Χολαργού για μία βραδιά γεμάτη νοστιμιά, ξεχωριστές γεύσεις και ανοιξιάτικα vibes.

Για τις ανάγκες του πάρτι, το Mozz:art θα προσφέρει πίτσες σε 3 ειδικές γεύσεις (αποκλειστικά για μία μόνο ημέρα) ενώ αντίστοιχα η Louza προσθέτει στον κατάλογο τρία φρέσκα spritzers που θα μπορέσεις να απολαύσεις όσο ο ήλιος δύει.

Το κλίμα έρχεται να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο ένα live DJ set, που θα αποτελέσει το μουσικό σου background όσο προσπαθείς να ισορροπήσεις το κοκτέιλ στο ένα χέρι και την πίτσα σου στο άλλο. Και όλα αυτά σε έναν χώρο βιομηχανικά μίνιμαλ με ιδιαίτερες πινελιές στη διακόσμηση και τραπεζάκια στον πεζόδρομο.

To πάρτι ξεκινάει από τις 18:00 και ακούγεται ως η πιο κατάλληλη λύση ενάντια στην κυριακάτικη μελαγχολία.


Info:

Χρυσοσπηλιωτίσσης 4, Αθήνα
Τηλ. 210 3252511
Ανοιχτά καθημερινά από τις 10.00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
12/12/2025

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.