Πάρτι με spritz και πίτσες στο κέντρο

Με την υπογραφή του Louza και του Mozz:art.

luza © Λεωνίδας Τούμπανος

Η τάση των aperitivo και των ζυμών φαίνεται να φουντώνει ολοένα και περισσότερο στην Αθήνα και αυτήν την Κυριακή (11 του Μάη), δύο μαγαζιά σκοπεύουν να τη γιορτάσουν με ένα street party.

H Louza λοιπόν, το μαγαζί που συστήνεται ως ελληνική spritzeria και έχει εμπνευστεί το όνομά του από το γνωστό κυκλαδίτικο αλλαντικό, συνεργάζεται με την πιτσαρία Mozz:art του Χολαργού για μία βραδιά γεμάτη νοστιμιά, ξεχωριστές γεύσεις και ανοιξιάτικα vibes.

Για τις ανάγκες του πάρτι, το Mozz:art θα προσφέρει πίτσες σε 3 ειδικές γεύσεις (αποκλειστικά για μία μόνο ημέρα) ενώ αντίστοιχα η Louza προσθέτει στον κατάλογο τρία φρέσκα spritzers που θα μπορέσεις να απολαύσεις όσο ο ήλιος δύει.

Το κλίμα έρχεται να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο ένα live DJ set, που θα αποτελέσει το μουσικό σου background όσο προσπαθείς να ισορροπήσεις το κοκτέιλ στο ένα χέρι και την πίτσα σου στο άλλο. Και όλα αυτά σε έναν χώρο βιομηχανικά μίνιμαλ με ιδιαίτερες πινελιές στη διακόσμηση και τραπεζάκια στον πεζόδρομο.

To πάρτι ξεκινάει από τις 18:00 και ακούγεται ως η πιο κατάλληλη λύση ενάντια στην κυριακάτικη μελαγχολία.


Info:

Χρυσοσπηλιωτίσσης 4, Αθήνα
Τηλ. 210 3252511
Ανοιχτά καθημερινά από τις 10.00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.