
Το Pizza Tros βρίσκεται σε ένα μικρό -αλλά όχι τόσο μυστικό πια- στενάκι στην Μαρίνα Ζέας, όμως δεν θα μπορούσε να κρυφτεί ακόμα και να ήθελε. Οι κόκκινοι τοίχοι που το περιβάλουν, ο κόσμος, η μουσική αλλά κυρίως η μυρωδιά της πίτσας δεν μπορούν παρά να σου τραβήξουν την προσοχή και έτσι η νέα άφιξη στον Πειραιά έχει ήδη μετατραπεί σε στέκι και για βραδινή έξοδο.

Η μυστική συνταγή για την επιτυχία της συγκεκριμένης πιτσαρίας μάλλον βρίσκεται στο ζυμάρι, το οποίο είναι φτιαγμένο από αυθεντικά ιταλικά άλευρα, ωριμάζει για 48 ώρες και στην συνέχεια ψήνεται στους 400 βαθμούς για το πιο crispy αποτέλεσμα.
Οι συνταγές είναι εμπνευσμένες από την ιταλική παράδοση, με ‘διαμαντάκια’ του μενού την Pizza Pistachio (με μοτσαρέλα, μορταδέλα, μπουράτα, ελαιόλαδο και πέστο φιστικιού), την Pizza Siciliana (με σάλτσα τομάτας San Marzano, μοτσαρέλα, σαλάμι spianata, nduja, ξερό κρεμμύδι και τυρί stracchino) αλλά και την Pizza Greca (με σάλτσα τομάτας San Marzano, μοτσαρέλα, πιπεριά Φλωρίνης, ελιές Καλαμών, ξερό κρεμμύδι, ημίλιαστη τομάτα, ξύγαλο Σητείας και ρίγανη) η οποία συνδυάζει την ελληνική με την ιταλική κουλτούρα και σίγουρα αξίζει μια δοκιμή.

Μην τυφλωθείς από την πίτσα και παραλείψεις τα κανελόνια φούρνου, είτε Bolognese είτε με σπανάκι, κρέμα και παρμεζάνα, και φυσικά ένα ιταλικό δείπνο δεν θα μπορούσε τελειώσει χωρίς ένα εξαιρετικό επιδόρπιο.
Σου προτείνουμε να επιλέξεις τα cannoli με κρέμα pistachio, φιστίκι Αιγίνης και ζάχαρη άχνη αλλά και το τιραμισού (φυσικά).

Info:
Λιμάνι Μαρίνας Ζέας
2110080355
instagram