Πού πήγε το παγωτό μηχανής; To Dickie Dee έφυγε, το Oikos ήρθε

Θα παραμείνει άραγε στο μενού του νέου γευστικού σποτ, το soft serve παγωτό που έκανε διάσημο τον προκάτοχό του;

Dickie Dee

Δε χρειάζεται να συχνάζεις στο κέντρο, ούτε να είσαι λάτρης του παγωτού για να έχεις ακούσει το Dickie Dee. Το ροζ μαγαζί της οδού Βουλής είχε γίνει διάσημο για το soft serve παγωτό του και κατάφερε να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από αυτό. 


Το Dickie Dee μπορεί να άλλαξε όνομα (και ελαφρώς το κόνσεπτ του) και να έγινε Oikos Athens, όμως το rebranding του δε θα μπορούσε να εξαιρεί το γλύκισμα που το έκανε διάσημο. Έτσι το νόστιμο παγωτό μηχανής με αγνές πρώτες ύλες και βελούδινη υφή επιστρέφει, με τρεις γεύσεις -που ήδη γνωρίζουμε από την προϋπάρχουσα συνθήκη- και μία καινούργια.

Πρώτη στη λίστα είναι η Fior Di Latte (ή σε απλά ελληνικά ανθόγαλο), ενώ παρακάτω βρίσκουμε το αλατισμένο σισιλιάνικο φιστίκι, τη σοκολάτα gianduja και το κουαρτέτο έρχεται να συμπληρώσει το νέο μεν, κλασικό δε γιαούρτι. Εκτός από τα παραπάνω, μπορείς να επιλέξεις από μία μεγάλη ποικιλία μπισκότων αμερικάνικου στιλ, με προφανές best seller της εποχής το Dubai chocolate, αλμυρές σφολιάτες, φρέσκα cinnamon rolls, χειροποίητες μπάρες δημητριακών, καφέ και smoothies. 

Το Oikos Athens είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί έως τις 22.00 καθημερινά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
15/09/2025

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.

Πώς το Μαμαλούκα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Όλη η Ελλάδα στο πιάτο, με θέα τον Θερμαϊκό, σε ένα sui generis γευστικό σποτ.

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.