Foodon Academy: Όταν το πάθος για τη μαγειρική αλλάζει ζωές

Η πορεία του Άχμαντ από τη Foodon Academy μέχρι την κουζίνα του "Ovio Athens", όπως σημειώνει ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης, αναδεικνύει τη δύναμη της ακαδημίας να μεταμορφώνει ζωές μέσω της μαγειρικής.

Αργύρης Ζαννιάς Food On συνέντευξη 3

Η Foodon Academy έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει πραγματικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης και προσωπικής ενδυνάμωσης, και η δήλωση του σεφ Πάνου Ιωαννίδη για τον μαθητή του, Άχμαντ, το επιβεβαιώνει με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Ο Άχμαντ, ένας νέος με πάθος για τη μαγειρική, ξεκίνησε την πορεία του μέσα από την ακαδημία της Foodon, η οποία όχι μόνο του έδωσε την απαραίτητη γνώση και τα εργαλεία για να εξελιχθεί ως επαγγελματίας, αλλά του άνοιξε και την πόρτα σε νέες επαγγελματικές δυνατότητες. Σήμερα, εργάζεται στο εστιατόριο "Ovio", επιβεβαιώνοντας την αποστολή της Foodon να εμπνέει, να ενδυναμώνει και να παρέχει μια σταθερή βάση για επαγγελματική ανάπτυξη.

Η δήλωση του Ιωαννίδη είναι ενδεικτική της αλλαγής που μπορεί να προσφέρει η Foodon στη ζωή των ατόμων που αναζητούν ευκαιρίες και στηρίζονται στη γνώση για να τις αξιοποιήσουν: "Ο Αχμάτ ξεκίνησε με πάθος για τη μαγειρική στη Foodon Academy, και σήμερα μαγειρεύει στο Ovio. Ως σεφ, είναι υπέροχο να βλέπω μαθητές να εξελίσσονται και να κυνηγούν τα όνειρά τους. Αυτή είναι η δύναμη της Foodon: να δίνει ευκαιρίες και να δημιουργεί επαγγελματίες".

Αυτός ο τρόπος υποστήριξης είναι που κάνει τη Foodon ξεχωριστή, καθώς δεν αρκείται στο να εκπαιδεύσει νέους μάγειρες, αλλά τους προσφέρει τη δυνατότητα να κατακτήσουν την αυτοπεποίθηση και την εμπειρία για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Rasmus Munk είναι -και πάλι- ο καλύτερος σεφ του κόσμου

Ο Σκανδιναβός γευσιπλάστης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των The Best Chef Awards.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/10/2025

Fine Mess

Το σοφιστικέ smokehouse του Κολωνακίου διευρύνει τους μαγειρικούς ορίζοντές του, εντάσσοντας ένα δημιουργικό μενού γευσιγνωσίας στη βεντάλια των επιλογών του, όμως κλου της γευστικής του πρότασης παραμένουν οι σημαιοφόροι της επιτυχίας του, ήτοι τα low & slow μαγειρέματα "δύσκολων" κοπών.

Στο ιστορικό κτήριο 'Κωστής Παλαμάς' του ΕΚΠΑ, υπάρχει πια ένα εστιατόριο ελληνικής κουζίνας

Έχεις δοκιμάσει ποτέ κασσιώτικα ντολμαδάκια και αρνί φρικασέ σε ακαδημαϊκό περιβάλλον;

'Pino': Σπιρτάδα ρωμαϊκής τρατορίας και ωραία πίτσα στη Γλυφάδα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

Στη Νέα Πεντέλη για το νέο burger spot 'Both Burgers and Buns'

Xειροποίητα ψωμάκια και ζουμερά μπιφτέκια, signature cocktails και hot-dogs, λουκουμάδες και feelgood vibes στα ΒΠ.

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Sea Satin Athens

Το σημαντικό brand της Μυκόνου γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου.

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.