Το Kiku επιστρέφει μιξάροντας την ασιατική του γεύση με ιταλικό ταμπεραμέντο

Φέρνοντας στο ίδιο τραπέζι την Ιαπωνική και την Ιταλική κουζίνα κι ανεβάζοντας τα beats γύρω από το μπαρ του με DJ sets και ηδονικά cocktails, μάς προ(σ)καλεί να ανακαλύψουμε πόσο μακριά μπορούν να μας παρασύρουν οι γεύσεις του.

Εστιατόριο Kiku στο Κολωνάκι 2024

Εστιατόριο - θεσμός και σταθερό σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της ασιατικής γεύσης, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου υποδέχεται τη νέα σεζόν στα ψηλά της οδού Πλουτάρχου με εντελώς ανανεωμένο γευστικό πρόσωππο. Όχι, δεν φρεσκάρει απλώς την ασιατική του κουζίνα: της βρίσκει ιδανικό παρτενέρ, βάζοντας δίπλα της κοφτερές ιταλικές γεύσεις, σε μια άκρως αισθησιακή συνάντηση των δύο πιο επιδραστικών γαστρονομικών πολιτισμών του κόσμου.

Εστιατόριο Kiku στο Κολωνάκι 2024

Κάπως έτσι, τα διάσημα Nigiri, τα Kiku rolls, τα Two Ways Prawn Tempura ή και τα Wagyu σε robata  γειτνιάζουν από αυτό τον Οκτώβριο με ιταλικής ιθαγένειας πιάτα, όπως η Pizza Rucola, ή τα Ravioli Bolognaise, σε ένα μενού που παντρεύει δύο γευστικούς κόσμους σε ένα αδιαίρετο σύμπαν νοστιμιάς, πάντα με την υπογραφή του σεφ Sergei Osipov.

Εστιατόριο Kiku στο Κολωνάκι 2024

Exclusive αισθητική με κινηματογραφικό flair και διάχυτη αύρα πολυτέλειας συνθέτουν όπως πάντα την ατμόσφαιρα στο υποβλητικό διατηρητέο στο 21 της Ξενοκράτους, που τα παρασκευοσάββατα αποκτά ακόμη πιο ζωηρή ενέργεια χάρη στα DJ sets γύρω από την εντυπωσιακή μπάρα, ενώ τα signature cocktails ακονίζουν το sexy vibe το χώρου με εξωτικές γεύσεις.

Εστιατόριο Kiku στο Κολωνάκι 2024

Εστιατόριο Kiku στο Κολωνάκι 2024

Παράλληλα, highlight παραμένει σταθερά το Casa Kiku, στον πρώτο όροφο του εστιατορίου, που σαν λονδρέζικο members’ club απογειώνει κάθε privé δείπνο, εκλεκτική γευσιγνωσία ή απλά ένα ιδιαίτερης περίστασης gathering. Και φυσικά πάντα με την πιο ενδιαφέρουσα και μακριά λίστα σάκε της πόλης…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι"

Δεύτερη σεζόν για το αξιόλογο ιταλικό εστιατόριο στο The Margi.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/11/2025

Το Sunday Roast σερβίρεται ξανά στο Vezené

Στο τραπέζι μπαίνουν κλασικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν.

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.