Το Kiku επιστρέφει μιξάροντας την ασιατική του γεύση με ιταλικό ταμπεραμέντο

Φέρνοντας στο ίδιο τραπέζι την Ιαπωνική και την Ιταλική κουζίνα κι ανεβάζοντας τα beats γύρω από το μπαρ του με DJ sets και ηδονικά cocktails, μάς προ(σ)καλεί να ανακαλύψουμε πόσο μακριά μπορούν να μας παρασύρουν οι γεύσεις του.

Εστιατόριο Kiku στο Κολωνάκι 2024

Εστιατόριο - θεσμός και σταθερό σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της ασιατικής γεύσης, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου υποδέχεται τη νέα σεζόν στα ψηλά της οδού Πλουτάρχου με εντελώς ανανεωμένο γευστικό πρόσωππο. Όχι, δεν φρεσκάρει απλώς την ασιατική του κουζίνα: της βρίσκει ιδανικό παρτενέρ, βάζοντας δίπλα της κοφτερές ιταλικές γεύσεις, σε μια άκρως αισθησιακή συνάντηση των δύο πιο επιδραστικών γαστρονομικών πολιτισμών του κόσμου.

Εστιατόριο Kiku στο Κολωνάκι 2024

Κάπως έτσι, τα διάσημα Nigiri, τα Kiku rolls, τα Two Ways Prawn Tempura ή και τα Wagyu σε robata  γειτνιάζουν από αυτό τον Οκτώβριο με ιταλικής ιθαγένειας πιάτα, όπως η Pizza Rucola, ή τα Ravioli Bolognaise, σε ένα μενού που παντρεύει δύο γευστικούς κόσμους σε ένα αδιαίρετο σύμπαν νοστιμιάς, πάντα με την υπογραφή του σεφ Sergei Osipov.

Εστιατόριο Kiku στο Κολωνάκι 2024

Exclusive αισθητική με κινηματογραφικό flair και διάχυτη αύρα πολυτέλειας συνθέτουν όπως πάντα την ατμόσφαιρα στο υποβλητικό διατηρητέο στο 21 της Ξενοκράτους, που τα παρασκευοσάββατα αποκτά ακόμη πιο ζωηρή ενέργεια χάρη στα DJ sets γύρω από την εντυπωσιακή μπάρα, ενώ τα signature cocktails ακονίζουν το sexy vibe το χώρου με εξωτικές γεύσεις.

Εστιατόριο Kiku στο Κολωνάκι 2024

Εστιατόριο Kiku στο Κολωνάκι 2024

Παράλληλα, highlight παραμένει σταθερά το Casa Kiku, στον πρώτο όροφο του εστιατορίου, που σαν λονδρέζικο members’ club απογειώνει κάθε privé δείπνο, εκλεκτική γευσιγνωσία ή απλά ένα ιδιαίτερης περίστασης gathering. Και φυσικά πάντα με την πιο ενδιαφέρουσα και μακριά λίστα σάκε της πόλης…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρέμα Φλόγα: ο Γιάννης Λουκάκης ανάβει φωτιές στην Πάρο!

Η ομάδα του Άκρα μεταφέρει στην Παροικιά την επιτυχημένη συνταγή μιας ζωντανής κουζίνας της φωτιάς, του τόπου και της ημέρας και ταράζει ευχάριστα τα δεδομένα της εστιατορικής σκηνής του νησιού…

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ__
23/06/2025

Πού να φας και να πιείς μετά το Cine Φλοίσβος

Μετά την απαραίτητη δόση κινηματογράφου αλλά και λίγο πριν από αυτή, κάνουμε καλοκαιρινή βόλτα σε αυτά τα μέρη.

Σ’ αυτό το rooftop εστιατόριο βλέπεις την Αθήνα αλλιώς

Και δοκιμάζεις ελληνική κουζίνα πειραγμένη, με τοπικά υλικά σε πιάτα που προσεγγίζουν την παράδοση με διάθεση ανατρεπτική.

Τι τρέχει με τον Nusret: H άνοδος και η πτώση του Salt Bae

Πώς ο celebrity σεφ έχασε το momentum του και τι σημαίνει αυτό για τα εστιατόριά του.

Da Vittorio Café Restaurant Louis Vuitton: δοκιμάσαμε το νέο gourmet hot spot στο Μιλάνο

Tο Da Vittorio Café Restaurant Louis Vuitton υπόσχεται μια εμπειρία που ξεπερνά τα όρια της μόδας και του φαγητού

H Chef Pam είναι η καλύτερη σεφ στον κόσμο (και το πλήρες όνομά της είναι Pichaya Soontornyanakij)

Επικεφαλής ενός γαστρονομικού τοπόσημου που οδηγεί την κουζίνα της Ταϊλάνδης συνεχώς σε νέα ύψη, κρατά ψηλά τη σημαία της πρωτοπορίας, αντλώντας έμπνευση από –πού αλλού;– την οικογενειακή της κληρονομιά, την οποία μεταφράζει σε ένα πολύ προσωπικό δημιουργικό μονοπάτι, με πιο πρόσφατο σταθμό τον τίτλο της "Καλύτερης γυναίκας σεφ" στην Ασία και στον κόσμο για το 2025.

Τι γεύση μας αφήνει ένα από τα νοστιμότερα beach restaurants της Ελλάδας

Πλεύση θαλασσινή με μοντέρνο ελληνικό ταμπεραμέντο σε ένα παρά θίν' αλός high end σκηνικό.