The Heritage: H "Σπονδή" υποδέχεται τα 'παιδιά' της

5 εμβληματικοί σεφ και 4 καταξιωμένοι pastry chefs μαγειρεύουν ξανά στο Παγκράτι - Αρχή με Γκίκα Ξενάκη στις 13/11.

The Heritage: H 'Σπονδή' υποδέχεται τα 'παιδιά' της

Η Σπονδή ανοίγει την αγκαλιά της και προσφέρει σε παλιούς και νέους φίλους της ένα ταξίδι γεύσεων και αναμνήσεων που αντικατοπτρίζει τη μοναδική της κληρονομιά στα ελληνικά γευστικά δεδομένα.

Ο Απόστολος Τραστέλης, προσκαλεί πέντε εμβληματικούς σεφ και τέσσερις καταξιωμένους pastry chef, που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη Σπονδή, να επιστρέψουν για πέντε ξεχωριστές βραδιές και να μαγειρέψουν ξανά για το εμβληματικό εστιατόριο (βραβευμένο επί σειρά ετών με Χρυσό Σκούφο και για πάνω από μία δεκαετία κορυφαίο εστιατόριο της χώρας σύμφωνα με τον καλύτερο και πιο έγκυρο ελληνικό γαστρονομικό θεσμό).

Το εστιατόριο Σπονδή

Ο Γκίκας Ξενάκης, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, ο Παύλος Κυριάκης, ο Παναγιώτης Γιακαλής, ο Τάσος Στεφάτος και οι pastry chefs, Γιώργος Πλατινός, Δημήτρης Χρονόπουλος, Αλέξανδρος Κούφας και Σπύρος Πεδιαδιτάκης, "αναλαμβάνουν" την κουζίνα της Σπονδής. 
Μαζί με τον executive chef Arnaud Bignon, υπόσχονται να μας χαρίσουν πέντε αξέχαστες βραδιές γεμάτες γαστρονομική εμπειρία.

The Heritage: H

Η αυλαία ανοίγει στις 13 Νοεμβρίου με τον χαρισματικό Γκίκα Ξενάκη (Aleria), ο οποίος, μαζί με τον Arnaud Bignon, θα σας παρασύρει σε ένα νοσταλγικό γευστικό μονοπάτι, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν.

The Heritage: H

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μπουφές την Κυριακή: Ταρατσάτο brunch με θέα Ακρόπολη στο Rodopou & Beyond

Το εστιατόριο του Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue μας συστήνει τη δική του εκδοχή brunch, σε συνδυασμό με φανταστική θέα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Στου Ψυρρή παίζει ένα από τα πιο urban cool μέρη της Αθήνας

Νόστιμη κουζίνα, listening bar, ανοιχτόκαρδος χώρος, κοσμοπιλίτικη εσάνς, όμορφη αυλή, όλα σε ένα.

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.