The Heritage: H "Σπονδή" υποδέχεται τα 'παιδιά' της

5 εμβληματικοί σεφ και 4 καταξιωμένοι pastry chefs μαγειρεύουν ξανά στο Παγκράτι - Αρχή με Γκίκα Ξενάκη στις 13/11.

The Heritage: H 'Σπονδή' υποδέχεται τα 'παιδιά' της

Η Σπονδή ανοίγει την αγκαλιά της και προσφέρει σε παλιούς και νέους φίλους της ένα ταξίδι γεύσεων και αναμνήσεων που αντικατοπτρίζει τη μοναδική της κληρονομιά στα ελληνικά γευστικά δεδομένα.

Ο Απόστολος Τραστέλης, προσκαλεί πέντε εμβληματικούς σεφ και τέσσερις καταξιωμένους pastry chef, που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη Σπονδή, να επιστρέψουν για πέντε ξεχωριστές βραδιές και να μαγειρέψουν ξανά για το εμβληματικό εστιατόριο (βραβευμένο επί σειρά ετών με Χρυσό Σκούφο και για πάνω από μία δεκαετία κορυφαίο εστιατόριο της χώρας σύμφωνα με τον καλύτερο και πιο έγκυρο ελληνικό γαστρονομικό θεσμό).

Το εστιατόριο Σπονδή

Ο Γκίκας Ξενάκης, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, ο Παύλος Κυριάκης, ο Παναγιώτης Γιακαλής, ο Τάσος Στεφάτος και οι pastry chefs, Γιώργος Πλατινός, Δημήτρης Χρονόπουλος, Αλέξανδρος Κούφας και Σπύρος Πεδιαδιτάκης, "αναλαμβάνουν" την κουζίνα της Σπονδής. 
Μαζί με τον executive chef Arnaud Bignon, υπόσχονται να μας χαρίσουν πέντε αξέχαστες βραδιές γεμάτες γαστρονομική εμπειρία.

The Heritage: H

Η αυλαία ανοίγει στις 13 Νοεμβρίου με τον χαρισματικό Γκίκα Ξενάκη (Aleria), ο οποίος, μαζί με τον Arnaud Bignon, θα σας παρασύρει σε ένα νοσταλγικό γευστικό μονοπάτι, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν.

The Heritage: H

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Κρήτης

Τα σημαντικά γευστικά σημεία της μεγαλονήσου, όπως προέκυψαν από τις πρόσφατες βραβεύσεις στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
06/05/2025

S.Pellegrino: Μας υποδέχεται στην "Αυλή" στη Ροδόπολη

Το μοντέρνο κρεατοφαγικό στέκι στη Ροδόπολη είναι μια όαση δροσιάς μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη σε "Dolce Far Niente" φάση στο "Ma Que Vuoi"

Το ιταλικό spot της Καλαμιώτου συστήνει τη δική του εκδοχή του χαλαρού ιταλικού τρωγοπίνειν με στιβαρά φαβορί του early drinking και πιάτα καμωμένα από άριστες πρώτες ύλες.

Ο Μιχάλης Μάρθας πιάνει λιμάνι στη Λευκάδα

Και ειδικότερα στο λαοφιλές Νυδρί, όπου θα επιμεληθεί τη νέα γευστική πρόταση του "Minas", δίνοντας δημιουργικές στροφές στο ψαροφαγικό προφίλ του εστιατορίου στην προμενάδα, με τη θέα προς το Σκορπιό.

Ήξερες ότι ο Έκτορας Μποτρίνι φτιάχνει καταπληκτικό τζατζίκι;

Και το σερβίρει στο "Ora by Botrini", ως το πιο λεβέντικο δείγμα της δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας που υπογράφει εκεί, δικαιώνοντας τη θέση του κεντρικού εστιατορίου του "One & Only Aesthesis" στην πρώτη γραμμή της καλοφαγίας του παραλιακού μετώπου. Διαβάστε την κριτική μας!

Tα Stirring Stars events επιστρέφουν στο Mandarin Oriental, Costa Navarino

Βραβευμένοι σεφ και κορυφαία wine houses καταθέτουν τη δική τους οπτική στο fine dining, στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο "The Private Kitchen".

S.Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Psaraki" στην Κέρκυρα

Το ψαροφαγικό πόστο στο κέντρο της παλιάς πόλης του νησιού των Φαιάκων τιμά τους θησαυρούς της θάλασσας σε μια κουζίνα απόλυτα συγχρονισμένη με τις τάσεις της εποχής.