Φεστιβάλ street food και μπίρας στο Κτήμα Φιξ με δωρεάν είσοδο

Το Κτήμα Φιξ στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής μετατρέπεται σε προορισμό για τους λάτρεις του street food και της μπύρας, φιλοξενώντας ένα φεστιβάλ γεμάτο γεύσεις και εκπλήξεις.

μπίρα

Από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου, το Κτήμα Φιξ στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής θα φιλοξενήσει ένα φεστιβάλ για τους λάτρεις του street food και της μπίρας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, επισκέπτες και επισκέπτριες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πιάτα από τις καντίνες δρόμου που θα προσφέρουν γεύσεις από την Ελλάδα, την Ευρώπη και άλλες γωνιές του κόσμου. Από παραδοσιακά ελληνικά σνακ έως διεθνείς λιχουδιές, το φεστιβάλ θα καλύψει όλα τα γούστα, συνοδευόμενο από μια ποικιλία ελληνικών και διεθνών ετικετών μπύρας.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται σε συνεργασία με το Σωματείο Street Foods in Greece, φέρνοντας κοντά τους λάτρεις του καλού φαγητού και της μπύρας σε ένα όμορφο περιβάλλον. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο πάρκο του Κτήματος.

Οι ώρες επίσκεψης για το φεστιβάλ είναι οι εξής:
Πέμπτη και Παρασκευή: 6-11 μ.μ.
Σάββατο και Κυριακή: 12-11 μ.μ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

CTC Urban Gastronomy

Συμπληρώνοντας 10 χρόνια ζωής φέτος, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και συνεχίζει να εξελίσσεται, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα που κρατά τον πήχη ψηλά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
13/12/2025

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.