Island Gastronomy Wednesdays με guest chef τον Pieter Riedjik

H fine dining εμπειρία απογειώνεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Island

Το "Island", το μόνο εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας με παράλληλη λειτουργία club διεθνούς εμβέλειας, αποτελεί διαχρονικά την απόλυτη επιλογή του κοινού με τα υψηλότερα standards. Ο θεσμός Gastronomy Wednesdays απογειώνει την γαστρονομική εμπειρία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, αφού το "Island" υποδέχεται τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin chef Pieter Riedjik και τον φιλοξενεί για μια μόνο βραδιά την Τετάρτη 26/6 στην κουζίνα του για ένα μενού υψηλών προδιαγραφών.  

Island

Το απαιτητικό κοινό του "Island" έχει την ευκαιρία να γευτεί την πρόταση ενός καταξιωμένου chef που είναι γνωστός για την έμπνευσή του από την φύση και αγαπά να εργάζεται με φρέσκα και τοπικά υλικά.

Island

Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, η fine dining εμπειρία, η ακαταμάχητη θέα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και το ειδυλλιακό σκηνικό, τα φαντασμαγορικά φώτα και η μουσική από DJs παγκοσμίου βεληνεκούς, είναι όλα όσα συνθέτουν την εμπειρία που ο διεθνής τύπος έχει περιγράψει ως μοναδική και οι βραδιές Gastronomy Wednesdays έρχονται να το επιβεβαιώσουν.

Περισσότερες πληροφορίες

Island Athens Riviera

27ο χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Βάρκιζα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
15/09/2025

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.

Πώς το Μαμαλούκα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Όλη η Ελλάδα στο πιάτο, με θέα τον Θερμαϊκό, σε ένα sui generis γευστικό σποτ.

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.