O Λονδρέζος Νίκος Μολυβιάτης 4 hands στο "Ex Machina"

O Άνταμ Κοντοβάς υποδέχεται τον Νίκο Μολυβιάτη που κάνει καριέρα στο Λονδίνο, σ ένα 4 hands pop-up με κρασιά της Ηλιάνας Μαλιχίν.

Νίκος Μολυβιάτης Ex Machina

Μετά το πρώτο 4 hands με προσκεκλημένους Έλληνες "Θαυματοποιοιούς" σεφ που κάνουν δυνατή καριέρα στο εξωτερικό, τo "Ex Machina" του Άνταμ Κοντοβά συνεχίζει τα γαστρονομικά του pop up προσκαλώντας την Πέμπτη 13 Ιουνίου τον ταλαντούχο Νίκο Μολυβιάτη. Ο Νίκος έγινε γνωστός όταν το 2018 το ταϊλανδέζικο "Kiln", του οποίου ήταν επικεφαλής, ψηφίστηκε ως το καλύτερο εστιατόριο της Μεγάλης Βρετανίας  στο "Restaurant Magazine" που οργανώνει και τα World’s 50 Best Restaurants. Πρόσφατα  συνεργάστηκε με τον David Carter του μοδάτου "Manteca" για τα AGORA και OMÁ μαγειρεύοντας και ψήνοντας ελληνικά φαγητά  με ψησταριές και σούβλες, γάστρες και τσουκάλια  σε ξυλόφουρνο.

Άνταμ Κοντοβάς, Νίκος Μολυβιάτης

Μαζί με τον Κοντοβά θα δημιουργήσει ένα μενού 9 σταδίων (65€) που θα συνοδεύονται από τα ιδιοσυγκρασιακά κρητικά κρασιά της Ηλιάνας Μαλιχίν από παλιούς, ξεχασμένους ορεινούς αμπελώνες, σε υψόμετρα 600 έως 900 μέτρα κοντά στα χωριά Μέλαμπες, Φουρφουρά και Βάτο, με αυτόριζους, προφυλλοξηρικούς αμπελώνες πάνω σε απότομες πεζούλες, που κόβουν την ανάσα.

Περισσότερες πληροφορίες

Ex Machina

Εμπεδοκλέους 34, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.