Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του «Kouros Village Hotel» κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Βασίλαινας Αντίπαρος new 5

"Φέτος κατεβαίνουμε στο νησί από νωρίς, θα ετοιμάσουμε σπουδαία πράγματα", μου έλεγε γεμάτος ενθουσιασμό ο Θανάσης Βασίλαινας σε πρόσφατη κουβέντα μας, ποιος να φανταζόταν όμως την εξέλιξη που είχε στα σκαριά: η φελινική αυλή όπου τον γνωρίσαμε, δύο βήματα από το κεντρικό στενό της Χώρας, από φέτος παύει να είναι η καλοκαιρινή έδρα της νησιώτικης εκδοχής του ιστορικού εστιατορίου, αφού από αυτό το καλοκαίρι ο "Βασίλαινας Blue" μετακομίζει στη βεράντα του ξενοδοχείου "Kouros Village Hotel".

βασιλαινας
Μεγάλα σχέδια για το φετινό καλοκαίρι στην Αντίπαρο έχει ο Θανάσης Βασίλαινας

Φωλιασμένο στην άκρη της προμενάδας της Αντιπάρου και με θέα στην κόλπο της παραλίας Καλούδια, το "Kouros Village Hotel" θα χαρίσει στο "Βασίλαινας Blue" τη θαλασσινή βίστα που του αξίζει, με το εστιατόριο να μπαίνει στην τρίτη καλοκαιρινή σεζόν του φρεσκαρισμένο σε χώρο και ανανεωμένο σε ιδέες. Τα ηνία της κουζίνας θα κρατά ο Βασίλης Παπαδόπουλος, αναλαμβάνοντας τόσο το ξεδίπλωμα της head to tail φιλοσοφίας που γνωρίσαμε το φετινό χειμώνα στην αθηναϊκή έδρα του εστιατορίου, όσο και την υλοποίηση signature γεύσεων του "Βασίλαινα" μαζί με φρέσκες καλοκαιρινές ιδέες.

ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
Νέο project στα σκαριά για τη φελινική αυλή δύο βήματα από το κεντρικό στενό

Σχέδια όμως υπάρχουν και για την αυλή που αφήνει πίσω του το εστιατόριο: ο Θανάσης Βασίλαινας σχεδιάζει εκεί την επαναφορά παλιού συνεργάτη από τις ιστορικές πειραιώτικες εποχές του εστιατορίου, σε μια συνεργασία που, αν ευοδωθεί, θα συζητηθεί πολύ. Αναμένουμε, λοιπόν, τις εξελίξεις, που θα δώσουν ακόμη περισσότερη γεύση στο νόστιμο εναλλακτικό νησί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
05/09/2025

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

Blue Door Taverna: Η ψυχή της κρητικής φιλοξενίας στην Ελούντα

Η ταβέρνα που ζωντανεύει την παράδοση ενός παλιού ψαρόσπιτου και μεταμορφώνεται σε έναν γαστρονομικό προορισμό όπου η κρητική κουζίνα, η φιλοξενία και η θάλασσα γίνονται μία εμπειρία.