Νέος σεφ στο τιμόνι του "The Zillers"

Τη σκυτάλη στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου παραλαμβάνει ο ταλαντούχος Βασίλης Ρούσσος.

roussos

Κάθε τέλος προσφέρει πάντα την ευκαιρία για μια καινούργια αρχή, και κάπως έτσι το βραβευμένο εστιατόριο "The Zillers" γυρίζει νέα σελίδα με επικεφαλής τον Βασίλη Ρούσσο, chef de cuisine μέχρι πρόσφατα στην εμβληματική "Selene" της Σαντορίνης υπό την καθοδήγηση του Έκτορα Μποτρίνι. Λάτρης της πρώτης ύλης όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη του συνέντευξη στο αθηνόραμα, ο Ρούσσος θα ξεδιπλώσει στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως τη δική του οπτική για ένα fine dining με ελληνικό χαρακτήρα που θα δίνει έμφαση στην εποχικότητα, τα προϊόντα από μικρούς παραγωγούς αλλά και από τη φάρμα του "The Zillers" στην Παιανία.

Η αρχή θα γίνει με δύο μενού γευσιγνωσίας, τα οποία θα ξεκινήσουν να σερβίρονται τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης της κουζίνας, η οποία μεγαλώνει και γίνεται ανοικτή, αποκτώντας έτσι επαφή και αλληλεπίδραση με το μπαρ και τα κοκτέιλ που επιμελείται ο Στέφανος Δραγανιδάκης. Στο κομμάτι των επιδορπίων, όπως βεβαίως και στο "The Zillers Pastry Bar", συνεχίζεται η συνεργασία με τον σπουδαίο pastry chef Γιώργο Πλατινό, ενώ διακριτικές πινελιές ανανέωσης, κυρίως ως προς τον φωτισμό, θα δεχτεί επίσης η όμορφη σάλα του εστιατορίου.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.