4 hands dinner από Γιώργο Κατάρα και Arnaud Bignon στη 'Σπονδή'

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία την Τρίτη 10 Οκτωβρίου.

Ο Αρνό Μπινιόν υποδέχεται τον Γιώργο Κατάρα στη Σπονδή

Η 'Σπονδή' και ο Arnaud Bignon υποδέχονται τον Γιώργο Κατάρα για μία και μοναδική 4 hands εμπειρία, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου. Ο Έλληνας σεφ, που κέρδισε φέτος αστέρι Michelin για το εστιατόριό του 'Vanderveen' στο Άμστερνταμ και ο Γάλλος Executive Chef της 'Σπονδής', συνδυάζουν τις τάσεις και τις επιρροές τους για να παρουσιάσουν ένα "συλλεκτικό" μενού 8 σταδίων και πολλών εκπλήξεων.

Με έμφαση στα κορυφαίας ποιότητας υλικά της εποχής και με έναν συνδυασμό σύγχρονων και παραδοσιακών τεχνικών, οι δύο σεφ υπόσχονται ένα βράδυ αυθεντικής υψηλής γαστρονομίας. 

Ο Κατάρας στο
© Δημήτρης Αντωνόπουλος

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Κατάρας υπήρξε σεφ του 'Hytra' και έχει υπηρετήσει την κουζίνα κορυφαίων εστιατορίων της Ευρώπης, όπως το 'Geranium' στην Κοπεγχάγη, και έχει συνεργαστεί με διάσημους σεφ όπως οι Simon Rogan και Nuno Mendes. Το 2016 ήταν finalist στον παγκόσμιο διαγωνισμό San Pellegrino Young Chef. Η κουζίνα του ξεχωρίζει για τη δημιουργική απλότητα και την "καθαρότητά" της.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μπουφές την Κυριακή: Ταρατσάτο brunch με θέα Ακρόπολη στο Rodopou & Beyond

Το εστιατόριο του Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue μας συστήνει τη δική του εκδοχή brunch, σε συνδυασμό με φανταστική θέα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Στου Ψυρρή παίζει ένα από τα πιο urban cool μέρη της Αθήνας

Νόστιμη κουζίνα, listening bar, ανοιχτόκαρδος χώρος, κοσμοπιλίτικη εσάνς, όμορφη αυλή, όλα σε ένα.

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.