4 hands dinner από Γιώργο Κατάρα και Arnaud Bignon στη 'Σπονδή'

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία την Τρίτη 10 Οκτωβρίου.

Ο Αρνό Μπινιόν υποδέχεται τον Γιώργο Κατάρα στη Σπονδή

Η 'Σπονδή' και ο Arnaud Bignon υποδέχονται τον Γιώργο Κατάρα για μία και μοναδική 4 hands εμπειρία, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου. Ο Έλληνας σεφ, που κέρδισε φέτος αστέρι Michelin για το εστιατόριό του 'Vanderveen' στο Άμστερνταμ και ο Γάλλος Executive Chef της 'Σπονδής', συνδυάζουν τις τάσεις και τις επιρροές τους για να παρουσιάσουν ένα "συλλεκτικό" μενού 8 σταδίων και πολλών εκπλήξεων.

Με έμφαση στα κορυφαίας ποιότητας υλικά της εποχής και με έναν συνδυασμό σύγχρονων και παραδοσιακών τεχνικών, οι δύο σεφ υπόσχονται ένα βράδυ αυθεντικής υψηλής γαστρονομίας. 

Ο Κατάρας στο
© Δημήτρης Αντωνόπουλος

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Κατάρας υπήρξε σεφ του 'Hytra' και έχει υπηρετήσει την κουζίνα κορυφαίων εστιατορίων της Ευρώπης, όπως το 'Geranium' στην Κοπεγχάγη, και έχει συνεργαστεί με διάσημους σεφ όπως οι Simon Rogan και Nuno Mendes. Το 2016 ήταν finalist στον παγκόσμιο διαγωνισμό San Pellegrino Young Chef. Η κουζίνα του ξεχωρίζει για τη δημιουργική απλότητα και την "καθαρότητά" της.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα μητροπολιτικό bar restaurant με ελληνική ψυχή στον Πειραιά

Προορισμός εκλεκτής καλοφαγίας για όσους βολτάρουν στο μεγάλο λιμάνι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
01/12/2025

'Sanchez' χωρίς το 'Dirty' στο Ψυχικό

Η συνύπαρξη γαστρονομίας, ποτού και ψυχαγωγίας καθιστά το δημοφιλές σημείο του Ψυχικού έναν από τους πιο ελκυστικούς μεξικάνικους προορισμούς της πόλης - πλέον, πιο cozy από ποτέ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Κατσικίσιο τυρί με κερήθρα και αγουρέλαιο στο 'Λινού Σουμπάσης και ΣΙΑ'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Μια ανανεωμένη γαστρονομική εμπειρία στο eclectic eatery του κέντρου

Ο αξιόλογος σεφ Νίκος Ζέρβος παρουσιάζει ένα νέο μενού με άποψη και νοστιμιά.

Στο "Sea You Restaurant- Mezeri" η γειτονιά ξαναζεί και η θάλασσα παρτάρει

Κοσμικά party vibes, ψαροφαγική αίσθηση και μια όρεξη... να λερωθούμε στο Κολωνάκι.

Στο βασίλειο της "Δούκισσας", όλοι υποκλίνονται στους εξαιρετικούς μεζέδες

Στην προσεγμένη και κομψή "Δούκισσα", η μεζεδοκατάνυξη ισορροπεί ανάμεσα στο ρουστίκ και το μοντέρνο αλλά το κάνει εντός μιας value for money σχέσης.