Δυνατό γαστρονομικό χάπενινγκ στο "Olea" στη Ζάκυνθο

Ο Μιχάλης Νουρλόγλου, από τους πιο δημιουργικούς σεφ της γεννιάς του, προσκαλεί στο νησί τον 2άστερο Pieter Riedijk που διαπρέπει στην "Courchevel", να μαγειρέψουν μαζί ένα σπέσιαλ μενού.

Olea

Αυτή την Κυριακή 30 Ιουλίου, στην ανερχόμενη γαστρονομικά Ζάκυνθο θα γίνει ένα δυνατό 4hands γαστρονομικό χάπενινγκ. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου, από τους πιο δημιουργικούς σεφ της γεννιάς του, που επιμελείται την κουζίνα του πολύ καλού εστιατορίου "Flow" στο boho boutique hotel "Olea", προσκαλεί στο νησί τον 2άστερο Pieter Riedijk που διαπρέπει στην "Courchevel", να μαγειρέψουν μαζί ένα σπέσιαλ μενού.

Olea

Ο ταλαντούχος Riedijk, μανιώδης τροφοσυλλέκτης στη φύση, μαγειρεύει με υψηλή τεχνική στο "Le Montgomerie" μια ραφινάτη κουζίνα με πολύ πρωτότυπους γευστικούς συνδιασμούς. Το πολύ ξεχωριστό μενού των δύο σεφ θα περιλαμβάνει μετά τα amuse - bouche: καραβίδα με σαφράν και κατιφέ ∙ καλαμάρι με άγριο σκόρδο, μαρούλι και σάλτσα Χ.Ο. ελιάς ∙ αστακό με καρότο, γκρέιπφρουτ και μελισσόχορτο ∙ φραγκόκοτα με αγκινάρα, λουίζα και μύρτιλο ∙ αμύγδαλα με ανθους πορτοκαλιάς και πεπόνι ∙ σοκολάτα guanaja με ελαιόλαδο, και για το τέλος μικρές γλυκές λιχουδιές.

Olea

Το μενού των 8 σταδίων κοστίζει 160 ευρώ, και αν είσαστε ή σκοπέυετε να πάτε Ζάκυνθο μην το χάσετε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/09/2025

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.