Δυνατό γαστρονομικό χάπενινγκ στο "Olea" στη Ζάκυνθο

Ο Μιχάλης Νουρλόγλου, από τους πιο δημιουργικούς σεφ της γεννιάς του, προσκαλεί στο νησί τον 2άστερο Pieter Riedijk που διαπρέπει στην "Courchevel", να μαγειρέψουν μαζί ένα σπέσιαλ μενού.

Olea

Αυτή την Κυριακή 30 Ιουλίου, στην ανερχόμενη γαστρονομικά Ζάκυνθο θα γίνει ένα δυνατό 4hands γαστρονομικό χάπενινγκ. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου, από τους πιο δημιουργικούς σεφ της γεννιάς του, που επιμελείται την κουζίνα του πολύ καλού εστιατορίου "Flow" στο boho boutique hotel "Olea", προσκαλεί στο νησί τον 2άστερο Pieter Riedijk που διαπρέπει στην "Courchevel", να μαγειρέψουν μαζί ένα σπέσιαλ μενού.

Olea

Ο ταλαντούχος Riedijk, μανιώδης τροφοσυλλέκτης στη φύση, μαγειρεύει με υψηλή τεχνική στο "Le Montgomerie" μια ραφινάτη κουζίνα με πολύ πρωτότυπους γευστικούς συνδιασμούς. Το πολύ ξεχωριστό μενού των δύο σεφ θα περιλαμβάνει μετά τα amuse - bouche: καραβίδα με σαφράν και κατιφέ ∙ καλαμάρι με άγριο σκόρδο, μαρούλι και σάλτσα Χ.Ο. ελιάς ∙ αστακό με καρότο, γκρέιπφρουτ και μελισσόχορτο ∙ φραγκόκοτα με αγκινάρα, λουίζα και μύρτιλο ∙ αμύγδαλα με ανθους πορτοκαλιάς και πεπόνι ∙ σοκολάτα guanaja με ελαιόλαδο, και για το τέλος μικρές γλυκές λιχουδιές.

Olea

Το μενού των 8 σταδίων κοστίζει 160 ευρώ, και αν είσαστε ή σκοπέυετε να πάτε Ζάκυνθο μην το χάσετε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!