4 Hands dinner με τους Luca Piscazzi και Arnaud Bignon στη "Σπονδή"

Δύο εξαιρετικοί Χρυσοσκουφάτοι και μισελενάτοι σεφ, ο Luca Piscazzi, head chef του "Pelagos" στο "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens" και ο Arnaud Bignon, Executive chef της "Σπονδής", συναντιούνται στην κουζίνα της «Σπονδής».

Σπονδή 4 hands

Ο ταλαντούχος σεφ του fine dining θαλασσινού εστιατορίου του "Four Seasons", στις 28 Μαρτίου θα βρεθεί στην κουζίνα της "Σπονδής", φιλοξενούμενος του Arnaud Bignon, για ένα "4 hands dinner” σε μια δημιουργική συνάντηση γης και θάλασσας. Η φινετσάτη γαστρονομική ματιά των βραβευμένων με ένα αστέρι Michelin σεφ θα αποτυπωθεί σε γαστρονομικές προτάσεις ωκεανού και γης όπως το μαγιάτικο (ceviche) με tagliolini λαγόχορτου, το μπαρμπούνι (Meuniere) με hollandaise από σαφράν, ελιά Καλαμών και γλυκόριζα και το μοσχάρι με αγκινάρα Ιερουσαλήμ, λεμόνι, κάπαρη και εστραγκόν.

Διαβάστε Επίσης

Μενού Σπονδή-Pelagos

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα μητροπολιτικό bar restaurant με ελληνική ψυχή στον Πειραιά

Προορισμός εκλεκτής καλοφαγίας για όσους βολτάρουν στο μεγάλο λιμάνι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
01/12/2025

'Sanchez' χωρίς το 'Dirty' στο Ψυχικό

Η συνύπαρξη γαστρονομίας, ποτού και ψυχαγωγίας καθιστά το δημοφιλές σημείο του Ψυχικού έναν από τους πιο ελκυστικούς μεξικάνικους προορισμούς της πόλης - πλέον, πιο cozy από ποτέ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Κατσικίσιο τυρί με κερήθρα και αγουρέλαιο στο 'Λινού Σουμπάσης και ΣΙΑ'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Μια ανανεωμένη γαστρονομική εμπειρία στο eclectic eatery του κέντρου

Ο αξιόλογος σεφ Νίκος Ζέρβος παρουσιάζει ένα νέο μενού με άποψη και νοστιμιά.

Στο "Sea You Restaurant- Mezeri" η γειτονιά ξαναζεί και η θάλασσα παρτάρει

Κοσμικά party vibes, ψαροφαγική αίσθηση και μια όρεξη... να λερωθούμε στο Κολωνάκι.

Στο βασίλειο της "Δούκισσας", όλοι υποκλίνονται στους εξαιρετικούς μεζέδες

Στην προσεγμένη και κομψή "Δούκισσα", η μεζεδοκατάνυξη ισορροπεί ανάμεσα στο ρουστίκ και το μοντέρνο αλλά το κάνει εντός μιας value for money σχέσης.