4 Hands dinner με τους Luca Piscazzi και Arnaud Bignon στη "Σπονδή"

Δύο εξαιρετικοί Χρυσοσκουφάτοι και μισελενάτοι σεφ, ο Luca Piscazzi, head chef του "Pelagos" στο "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens" και ο Arnaud Bignon, Executive chef της "Σπονδής", συναντιούνται στην κουζίνα της «Σπονδής».

Σπονδή 4 hands

Ο ταλαντούχος σεφ του fine dining θαλασσινού εστιατορίου του "Four Seasons", στις 28 Μαρτίου θα βρεθεί στην κουζίνα της "Σπονδής", φιλοξενούμενος του Arnaud Bignon, για ένα "4 hands dinner” σε μια δημιουργική συνάντηση γης και θάλασσας. Η φινετσάτη γαστρονομική ματιά των βραβευμένων με ένα αστέρι Michelin σεφ θα αποτυπωθεί σε γαστρονομικές προτάσεις ωκεανού και γης όπως το μαγιάτικο (ceviche) με tagliolini λαγόχορτου, το μπαρμπούνι (Meuniere) με hollandaise από σαφράν, ελιά Καλαμών και γλυκόριζα και το μοσχάρι με αγκινάρα Ιερουσαλήμ, λεμόνι, κάπαρη και εστραγκόν.

Διαβάστε Επίσης

Μενού Σπονδή-Pelagos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ουζερί-μύθος του αθηναϊκού κέντρου

Καλούδια του αφρού και του βυθού, αποστάγματα φίνα και ατμόσφαιρα ανεμελιάς συνθέτουν το σκηνικό στην πλατεία Βικτωρίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
12/05/2025

Γεύση και άρωμα Τήνου με το "Μικρό Καράβι" να πιάνει λιμάνι στη Γλυφάδα

Το βραβευμένο "Μικρό Καράβι", με καπετάνιο τον Αντώνη Ψάλτη, έδεσε στη Γλυφάδα για να στρώσει τα τραπέζια του Ark με τα πεντανόστιμα προϊόντα και τη γευστική παράδοση του αγαπημένου νησιού.

Όλα τα εστιατορικά νέα των νησιών γι' αυτό το καλοκαίρι

Σαλπάρουμε για τα ελληνικά πελάγη της γεύσης, με καπετάνιους τους σεφ που θα νοστιμίσουν το θέρος.

Τι μαγειρεύει ένας Κολομβιανός στην Αθήνα;

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα ταξιδέψεις στη Λατινική Αμερική, με προσεγμένες nikkei και chifa προτάσεις.

Πάρτι με spritz και πίτσες στο κέντρο

Με την υπογραφή του Louza και του Mozz:art.

Πώς μεταφράζεται η γαστροταβέρνα Θεσσαλονίκης στα αθηναϊκά;

Το "Σεράμικο" του Κεραμεικού έχει μια πολύ καλή απάντηση, το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου", δηλαδή, που μιξάρει παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς. Διαβάστε την κριτική μας!

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;