Ο Μπακόπουλος ετοιμάζει δυνατό farm to table εστιατόριο στο Lesante Cape

Το καλοκαίρι λοιπόν ο Άγγελος Μπακόπουλος ετοιμάζει ένα καινούργιο 100% farm to table εστιατόριο που θα λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και θα φωτίζεται με δάδες.

Άγγελος Μπακόπουλος

Η γαστρονομία αποτελεί βασικό συστατικό των ξενοδοχείων Lesante στη  Ζάκυνθο και στο καινούργιο  Lesante Cape αυτό εκφράστηκε με πολλούς τρόπους. Εκτός από τα πολύ καλά του εστιατόρια το "Fiore " και το "Novita"  μέσα στο ξενοδοχείο υπάρχει βιολογικός αμπελώνας, μποστάνι 15 στρεμμάτων, ενώ διαθέτει επίσης ιδιόκτητο ελαιώνα, φτιάχνει το δικό του λάδι, και  επενδύει σε δική του φάρμα όπου εκτρέφονται αρνιά, χοιρινά, κοκόρια, κοτόπουλα, κουνέλια και ελάφια.

Άγγελος Μπακόπουλος

Άγγελος Μπακόπουλος

Το καλοκαίρι λοιπόν ο Άγγελος Μπακόπουλος ετοιμάζει  ένα καινούργιο  100%  farm to table εστιατόριο που θα λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και θα φωτίζεται με δάδες. Θα μαγειρεύει  σε ξυλόφουρνο, θα ψήνει σε σούβλες και στα κάρβουνα αποκλειστικά με τα προϊόντα της φάρμας επιφυλάσσοντας μια  low tech συναισθηματική και γαστρονομική εμπειρία.

Διαβάστε Επίσης

Πάνω σε τρία ξύλινα μοναστηριακά τραπέζια θα έρχονται γάστρες με ρεβυθάδες, γεμιστά κοτόπουλα, σουβλιστές λιχουδιές  και άλλα παρόμοια που θα δίνουν έμφαση στη νοστιμιά της πρώτης ύλης και στη γοητεία και το άρωμα της φωτιάς. Δεν είναι και τόσο μακρυά το καλοκαίρι…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.