Ο Μπακόπουλος ετοιμάζει δυνατό farm to table εστιατόριο στο Lesante Cape

Το καλοκαίρι λοιπόν ο Άγγελος Μπακόπουλος ετοιμάζει ένα καινούργιο 100% farm to table εστιατόριο που θα λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και θα φωτίζεται με δάδες.

Άγγελος Μπακόπουλος

Η γαστρονομία αποτελεί βασικό συστατικό των ξενοδοχείων Lesante στη  Ζάκυνθο και στο καινούργιο  Lesante Cape αυτό εκφράστηκε με πολλούς τρόπους. Εκτός από τα πολύ καλά του εστιατόρια το "Fiore " και το "Novita"  μέσα στο ξενοδοχείο υπάρχει βιολογικός αμπελώνας, μποστάνι 15 στρεμμάτων, ενώ διαθέτει επίσης ιδιόκτητο ελαιώνα, φτιάχνει το δικό του λάδι, και  επενδύει σε δική του φάρμα όπου εκτρέφονται αρνιά, χοιρινά, κοκόρια, κοτόπουλα, κουνέλια και ελάφια.

Άγγελος Μπακόπουλος

Άγγελος Μπακόπουλος

Το καλοκαίρι λοιπόν ο Άγγελος Μπακόπουλος ετοιμάζει  ένα καινούργιο  100%  farm to table εστιατόριο που θα λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και θα φωτίζεται με δάδες. Θα μαγειρεύει  σε ξυλόφουρνο, θα ψήνει σε σούβλες και στα κάρβουνα αποκλειστικά με τα προϊόντα της φάρμας επιφυλάσσοντας μια  low tech συναισθηματική και γαστρονομική εμπειρία.

Διαβάστε Επίσης

Πάνω σε τρία ξύλινα μοναστηριακά τραπέζια θα έρχονται γάστρες με ρεβυθάδες, γεμιστά κοτόπουλα, σουβλιστές λιχουδιές  και άλλα παρόμοια που θα δίνουν έμφαση στη νοστιμιά της πρώτης ύλης και στη γοητεία και το άρωμα της φωτιάς. Δεν είναι και τόσο μακρυά το καλοκαίρι…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πανσέληνος και φαγητό σε 16 ταράτσες του αθηναϊκού κέντρου

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου είναι εδώ και εμείς σου προτείνουμε 15+1 σημεία στα 'ορεινά' του κέντρου για να την απολαύσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/09/2025

4 νέες στάσεις στο 'χωριό' της Κυψέλης

Μπαρ, καφενεία και εστιατόρια που άνοιξαν τις τελευταίες εβδομάδες και ανανεώνουν το ενδιαφέρον σε μια από τις πιο δημοφιλείς γειτονιές της Αθήνας.

Υποδεχθείτε την τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού στο Le Grand Balcon & La Suite Lounge

Μια μοναδική βραδιά κάτω από το φως της Πανσελήνου περιμένει τους επισκέπτες της Αθήνας με θέα που κόβει την ανάσα.

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.