Ο Μπακόπουλος ετοιμάζει δυνατό farm to table εστιατόριο στο Lesante Cape

Το καλοκαίρι λοιπόν ο Άγγελος Μπακόπουλος ετοιμάζει ένα καινούργιο 100% farm to table εστιατόριο που θα λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και θα φωτίζεται με δάδες.

Άγγελος Μπακόπουλος

Η γαστρονομία αποτελεί βασικό συστατικό των ξενοδοχείων Lesante στη  Ζάκυνθο και στο καινούργιο  Lesante Cape αυτό εκφράστηκε με πολλούς τρόπους. Εκτός από τα πολύ καλά του εστιατόρια το "Fiore " και το "Novita"  μέσα στο ξενοδοχείο υπάρχει βιολογικός αμπελώνας, μποστάνι 15 στρεμμάτων, ενώ διαθέτει επίσης ιδιόκτητο ελαιώνα, φτιάχνει το δικό του λάδι, και  επενδύει σε δική του φάρμα όπου εκτρέφονται αρνιά, χοιρινά, κοκόρια, κοτόπουλα, κουνέλια και ελάφια.

Άγγελος Μπακόπουλος

Άγγελος Μπακόπουλος

Το καλοκαίρι λοιπόν ο Άγγελος Μπακόπουλος ετοιμάζει  ένα καινούργιο  100%  farm to table εστιατόριο που θα λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και θα φωτίζεται με δάδες. Θα μαγειρεύει  σε ξυλόφουρνο, θα ψήνει σε σούβλες και στα κάρβουνα αποκλειστικά με τα προϊόντα της φάρμας επιφυλάσσοντας μια  low tech συναισθηματική και γαστρονομική εμπειρία.

Διαβάστε Επίσης

Πάνω σε τρία ξύλινα μοναστηριακά τραπέζια θα έρχονται γάστρες με ρεβυθάδες, γεμιστά κοτόπουλα, σουβλιστές λιχουδιές  και άλλα παρόμοια που θα δίνουν έμφαση στη νοστιμιά της πρώτης ύλης και στη γοητεία και το άρωμα της φωτιάς. Δεν είναι και τόσο μακρυά το καλοκαίρι…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

4 καφενεία για κάθε γούστο στο αθηναϊκό κέντρο

Κάθε ένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ και ιστορία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/11/2025

Ένα από τα πιο φημισμένα μπιστρό του Λονδίνου έρχεται στο Παγκράτι

Το Ex Machina υποδέχεται το Bistro Freddie στις 29 Νοεμβρίου, για μια μοναδική βραδιά γεύσης.

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.