"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Σεβιτσερία Diego νέα πιάτα 2022

Αυθεντικό fun, δυνατά street vibes και spicy γεύσεις. Αυτά είναι κάποια από τα βασικά συστατικά της κυριακάτικης -και όχι μόνον αυτής- επιτυχίας του "Diego", που είναι λες και βάλθηκε από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του να δώσει μία διαφορετική ζωντάνια και σπιρτάδα στις εσχατιές της Αδριανού και μία περιοχή που έμοιαζε να το έχει ανάγκη.

Γνωστό concept, νέες γεύσεις

Όπως πιθανότατα γνωρίζεις, εδώ και μερικούς μήνες το "Diego" έχει φροντίσει να δώσει μία διαφορετική γεύση στις Κυριακές, με τις Ελένη Σαράντη και Ηλέκτρα Ρήγκου να στήνουν μία γεμάτη νοστιμιά και φαντασία cevicheria. Το εθνικό πιάτο του Περού σε feelgood εκδοχές έχει την τιμητική του στο πολυδιάστατο και πολύστροφο all day concept, πλαισιωμένο με μπόλικες ακόμη επιλογές, δίνοντας μία νόστιμη νότα στην πιο ξέγνοιαστη ημέρας της εβδομάδας. 

Σεβιτσερία Diego νέα πιάτα 1

Το ειδικά διαμορφωμένο κυριακάτικο μενού προσθέτει δίπλα στα παλιά πιάτα, νέες γεύσεις που σίγουρα έχουν κάτι να πουν και συμβαδίζουν απόλυτα με το ύφος όλων όσων σερβίρονται εδώ. Ακριβώς τέτοιες είναι το εντονότατο και ζωηρό σεβίτσε με jackfruit, πολύχρωμες ντομάτες, ρομανέσκο και ενταμάμε ή τα άψογα τηγανισμένα fish n' chips με πέστροφα και σαρδέλα, σος ταρτάρ και αφρό από πιπεριά jalapeño, που αναμένεται να κάνουν ζημιές αυτή τη σεζόν. 

Σεβιτσερία Diego νέα πιάτα 2

Σεβιτσερία Diego νέα πιάτα 3

Από κοντά και οι πληθωρικοί λουκουμάδες χταποδιού με sweet chilli mayo ενώ o ίδιος χαρακτηρισμός θα μπορούσε να αποδοθεί και στο Captain Diego's Burger (κροκέτα σολομού, κίτρινο κάρι, μάνγκο, ανανάς, πιπεριά).

Σεβιτσερία Die4go νέα πιάτα

Προφανέστατα, τα highlights έχουν διατηρηθεί (tostadas με τόνο και μοσχάρι ταρτάρ, σεβίτσε γαρίδας και λευκού ψαριού ημέρας κ.α.) με ναυαρχίδα -τι άλλο;- το πλούσιο στο μάτι και τον ουρανίσκο Crayfish Bucket, στο οποίο καραβίδες και γαρίδες, καλαμπόκι και μωβ πατάτες συνθέτουν ένα γευστικό πανηγύρι.

> Διάβασε ακόμη: Όλα τα νέα σενάρια της εστιατορικής Αθήνας και γιατί ο "Τιτάνας" είναι ένα καφενείο για Millennials

Η πολύπλευρα γευστική αλεγρία και ο urban εξωτισμός είναι πάντοτε δεδομένα στο "Diego" και οι Κυριακές σε αυτό είναι ίσως η πειστικότερη των αποδείξεων. Well played.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.