Μια εντυπωσιακή "Byblos" ανοίγει στη Μύκονο

Δυνατό εστιατορικό entry στο Νησί των Ανέμων με Nikkei γεύσεις διά χειρός Θάνου Στασινού.

byblos1

Για ακόμα ένα δυνατό καλοκαίρι προετοιμάζεται η ντίβα των Κυκλάδων και οι νέες αφίξεις θα είναι όπως πάντα πολλές και ενδιαφέρουσες. Από τα πρώτα που θα κόψουν το νήμα της φετινής σεζόν, είναι το ολοκαίνουργιο εστιατόριο "Byblos" που ανοίγει τον Μάιο σε μια μέχρι πρότινος αθέατη αυλή της μυκονιάτικης Χώρας. Εμπνευστής του εγχειρήματος είναι ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Γκαβέλας, ενώ το design του νέου χώρου σε ύφος χαμηλόφωνης nomad πολυτέλειας ανέλαβε το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο του Γιώργου Παντελούκα. Την επιμέλεια της Nikkei κουζίνας θα έχει ο ταλαντούχος σεφ Θάνος Στασινός, ο οποίος ετοιμάζει ειδικά για την περίσταση μια ολοκαίνουργια κολεξιόν από ceviche, tiradito και άλλες ιαπωνοπερουβιανές γεύσεις στο γνώριμο δημιουργικό του ύφος, ενώ η wine list θα έχει τη σφραγίδα του βραβευμένου σομελιέ Νικόλα Γιαννόπουλου, με εκλεκτές ετικέτες κρασιού και σπάνια sake. 

byblos2


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
04/11/2025

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.

Kioku x Birdman: Exclusive take over για μία μόνο βραδιά

Το Birdman, το αγαπημένο Japanese bar + grill, γίνεται απόψε το σκηνικό μιας ξεχωριστής σύμπραξης και υποδέχεται το λονδρέζικο Kioku.

4 νέα ζαχαροπλαστεία και pastry shops που γλυκαίνουν τους Αθηναίους

Λουκουμάδες, πίτες, τάρτες, κρουασάν και πολλές ακόμα γλυκές λιχουδιές στα καινούργια spots της πόλης.

Στο Cookie Spot για κορυφαία cookies και εξαιρετικό καφέ

Στο μέρος που κανείς δε σταμάτησε ποτέ στο ένα μπισκότο, υπάρχει και εξίσου θελκτικός καφές.

To διαφορετικό από τα συνηθισμένα brunch της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για... "Bottomless Brunch + Βeats".

Η Λήμνος "κατεβαίνει" στην Αθήνα και πιάνει τραπέζι στον 'Τσίφτη'

Mια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στη γαστρονομία της Λήμνου, την Τρίτη 11 Νοεμβρίου.