Πλάτανος

Ένα περιποιημένο μεζεδοπωλείο που στήνει τα τραπέζια του δίπλα στο υπεραιωνόβιο πλατάνι-σήμα κατατεθέν της πλατείας στην Αγίας Ζώνης. Μπορείς να καθίσεις για ένα ούζο ή τσίπουρο, που έρχεται με ένα μικρό μεζέ, ή να διαλέξεις από τα αρκετά κρεατικά και θαλασσινά πιάτα του καταλόγου. Κάθε Σάβ. ζωντανή μουσική.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€18 - €22

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

6 πλατείες για ραντεβού με τη νοστιμιά

Μπορεί οι εσωτερικοί χώροι των εστιατορίων να ανοίγουν κι αυτοί σταδιακά, αλλά η εποχή σηκώνει νοστιμιές κάτω από πλατάνια και φυσική δροσιά σε αγαπημένες πλατείες της πόλης, από το κέντρο μέχρι τα βόρεια προάστια και τη θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
13/06/2020

Τσικνίζουμε με μεζέδες και ζωντανή μουσική

Την ημέρα που η πόλη παραδίδεται σε ένα ευωδιαστό σύννεφο ψητούρας και η τσίκνα χαράσσει στην ατμόσφαιρα διαδρομές που οδηγούν σε ζουμερούς μεζέδες, χαρτογραφούμε το μουσικό σκηνικό της Αθήνας, σταμπάροντας τα στέκια όπου θα συνδυάσουμε τα κοψίδια μας με αυθεντικές πενιές.

Φαγητό και μουσική: 8 ιδέες για κάθε διάθεση

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα μοντέρνα μεζεδοπωλεία και τα ατμοσφαιρικά εστιατόρια της Αθήνας, που παντρεύουν στη σάλα τους το καλό φαγητό με τη ζωντανή μουσική.

Πάμ’ πλατεία; 6 ιδέες για κάθε διάθεση

Εντάξει, γυρίσαμε από τις διακοπές, αλλά η διάθεση είναι ακόμη έξω, σε δροσερές πλατείες –όπου το σκηνικό θυμίζει νησί– και σε στέκια για κάθε γούστο, που βγάζουν τραπέζια κάτω από μουριές και πλατάνια.

Η (νέα) γεύση της Κυψέλης

H παλιά γειτονιά της αθηναϊκής διανόησης είναι έτοιμη για τη νέα της γευστική εποχή, με ιστορικά μαγέρικα και βραβευμένα σουβλατζίδικα να εναλλάσσονται με δημιουργικές νεο-ταβέρνες και μοσχομυριστά έθνικ στέκια.

Η Κυψέλη ανοίγει ξανά τα φτερά της

Η Δημοτική Αγορά σηκώνει και πάλι ρολά, νέοι καλλιτέχνες μετακομίζουν στη γειτονιά, φρέσκα καταστήματα και δυνατοί κόμβοι γεννιούνται… Μία νέα εποχή διαφαίνεται για μία από τις πιο πολύπαθες αλλά και γεμάτες δυνατότητες γειτονιές των Αθηνών.