Ο Γιώργος Κουρκουτάς, έχοντας κάνει μια μεγάλη πορεία σε γνωστά εστιατόρια της Ελλάδας και του εξωτερικού, και η σύζυγός του Ελένη Ανδριοπούλου άνοιξαν πριν από λίγους μήνες το δικό τους μαγαζί, δημιουργώντας πιάτα ημέρας με ό,τι υλικά βρουν καθημερινά στην αγορά, αλλά και ζυμώνοντας οι ίδιοι εξαιρετικές πίτες, πίτσες, ψωμιά και χειροποίητα ζυμαρικά για να απολαύσεις στο χώρο τους ή σε πακέτο/delivery.

Εδώ δεν υπάρχει μενού, αλλά τα μαγειρευτά ημέρας που αλλάζουν ανάλο γα με την εποχή (σουτζουκάκια, στιφάδο, λαχανοντολμάδες, κανε λόνια με δικό τους ζυμάρι) σίγουρα θα σας βάλουν σε πειρασμό, όπως και οι σαλάτες ημέρας, οι παραδοσιακές πίτες με κάθε λογής γέμιση (και κατά παραγγελία) και οι πίτσες και τα ψωμιά που γεμίζονται με ελληνικά αλλαντικά και τυριά. Σας περιμένουν και για πρωινό αλλά μπορούν να σας το ετοιμάσουν για να το πάρετε μαζί σας πριν τις εκδρομές στην περιοχή. Αναλαμβάνουν το μαγείρεμα σε σπίτια για εκδηλώσεις, γιορτές και κάθε είδους ανάγκη του πελάτη, προσφέροντας ποικιλία φαγητών, από σαλάτες και ορεκτικά έως κύρια πιάτα και συνοδευτικά. Ένα "Symposion", δηλαδή, στο οποίο πολύ θα ήθελες να βρεθείς στην επόμενη επίσκεψή σου στην Αρκαδία.

Chef’s tip
"Τα χειροποίητα ζυμάρια εδώ έχουν την τιμητική τους, από τα ζυμαρικά που γεμίζονται με διάφορα υλικά μέχρι το φύλλο για τις πίτες ημέρας (μανιταρόπιτα, πρασόπιτα αλλά και μοσχαρόπιτα!) και τα ψωμάκια των σάντουιτς".
Αγίου Κωνσταντίνου 15, Μεγαλόπολη, 2791110100, @symposion2025